Kennisbank

Accreditaties

Lean en Six Sigma gaan over continu verbeteren. Over de lat telkens een beetje hoger leggen, zeker als het gaat om kwaliteit. Dit is precies wat we onze cursisten bieden: trainers van topkwaliteit die je voorzien van de meest actuele kennis en inzichten.

Accreditaties Lean

De Lean-trainingen Lean.nl zijn geaccrediteerd voor het Toyota Production System (TPS). Hiermee zijn we uniek in West-Europa. Buiten Japan zijn er slechts een handvol opleidingsinstituten die aan de standaarden en eisen van het Toyota Management Institute voldoen. Elk jaar worden onze trainers in Japan opnieuw beoordeeld door de founding fathers van Lean op kennis en competenties. Lean.nl is eveneens geaccrediteerd door het Lean Competency System. Dit is de certificerende dienst van de Cardiff University (Wales). Lean Competency System heeft wereldwijd een leidende positie op het gebied van onderzoek en educatie in innovatie en toepassingen van Lean in diverse sectoren.

Accreditaties Lean Six Sigma

Onze Lean Six Sigma-cursussen en trainingen zijn geaccrediteerd door de International Association for Six Sigma Certification. De IASSC is een onafhankelijk instituut dat wereldwijd Six Sigma-opleidingscentra toetst op kennis, competenties en inhoud. Verder voldoen we aan de standaarden en eisen van The Council for Six Sigma Certification. Dit instituut ziet toe op dat we voldoen aan de eisen en standaarden die worden gesteld om ons Six Sigma-opleidingsinstituut te mogen noemen.

Online Lean training: 100% Lean, helemaal op jouw tempo

Wil je meer weten over Lean en je certificeren? Volg dan een van onze Lean online trainingen. Bij Lean.nl kan je de volgende Lean trainingen online volgen: Lean White Belt Lean Yellow Belt Lean Orange Belt Lean Green Belt Lean Black Belt

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank