Achtergrond

Wat zijn de kosten van een Lean training?

Het volgen van een lean training kan een hele hoop voordelen teweegbrengen voor uw onderneming. Wanneer u graag een lean training wilt volgen is de kans groot dat u wel wilt weten aan wat voor prijs u moet denken voor de opleiding. De prijs is echter niet zo eenvoudig vast te stellen, hier komen namelijk verschillende factoren bij kijken. Wij laten u in dit artikel alles zien wat u maar moet weten over de kosten voor een lean training. Zo weet u precies aan wat voor prijs u kunt denken.

Welke soort Lean training wilt u volgen?

Zoals u wellicht al weet zijn er een groot aantal verschillende soorten Lean trainingen, opleidingen en cursussen die men kan volgen binnen de Lean sfeer. Wanneer u enkel een Lean Green of een Lean Yellow belt rol wil bemachtigen zal u niet al te veel geld kwijt zijn voor de Lean training training. Wilt u echter een LeanBlack Belt of een Lean Master belt halen dan zal u aan een hogere prijs moeten denken. De voornaamste reden dat de prijzen kosten van de lean training zo ver uit elkaar liggen is het feit dat een hogere rang meer lessen met zich meebrengt.

Welke Lean aanbieder kiest u?

Een andere factor die van belang is bij de berekening van de kosten voor de lean training is de aanbieder. Er zijn een hele hoop verschillende aanbieders waar u uit kunt kiezen. Als u ervoor kiest om de Lean training op locatie te volgen dan zullen de prijzen hoger liggen dan bij een uitsluitend online training. Daar komt ook nog eens bij dat de aanbieder mogelijk kosten in rekening brengt voor studiemateriaal of voor andere spullen die van belang zijn voor de lean training. Meer informatie hierover kunt u nagenoeg altijd terugvinden op de websites van de verschillende aanbieders. Mocht dit er niet bij staan dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen met de betreffende aanbieder.

Zijn de kosten voor de Lean training het waard?

Hier kunnen we kort over zijn, de kosten voor de lean training zijn het namelijk zeker waard. Het volgen van een lean training brengt een hele hoop voordelen met zich mee. Het grootste voordeel aan een lean training is dat het niet alleen zorgt voor een persoonlijk voordeel, maar ook voor een voordeel voor heel de groep. Dankzij de methode van de lean filosofie kunt u op een eenvoudige wijze de bedrijfsprocessen verbeteren en de fouten in het bedrijf verminderen. Op de lange termijn draagt deze nieuwe manier van denken bij aan een ontzettend grote verandering op de werkvloer. Dit in combinatie met het feit dat de medewerkers meer betrokken raken maakt de lean training een uitstekende investering om te maken.

Online Lean trainingen

Als jij de kosten van een klassikale training te hoog vindt en je wil toch een Lean certificering halen kies dan voor een online lean training. Voor alle Lean niveaus bieden wij gecertificeerde trainingen aan:

Lean White Belt

Lean Yellow Belt

Lean Orange Belt

Lean Green Belt

Lean Black Belt

100% Lean, helemaal op jouw tempo.Achtergrond
18 mrt 2020
Scrum master

Ontdek onze Lean trainingen

  • Een opleiding die inspirerend én verfrissend is
  • Trainers die zijn opgeleid in Japan
  • Kennis die je meteen toe kunt passen
  • Ervaar Lean in de Audi-fabrieken in België
  • Een internationaal erkend diploma
Ontdek onze trainingen