Goede Lean opleiding in Amsterdam gezocht?

Ben jij op zoek naar een écht goede Lean opleiding in Amsterdam? Dan bij je bij Lean.nl aan het juiste adres. Of je nu beginner of gevorderde bent: je vindt bij ons altijd een passende Lean-opleiding. En of je nu voor Yellow Belt, Green Belt, Black Belt gaat: we leiden je op tot een gecertificeerd Lean-specialist.

Volg de Lean Yellow Belt in Amsterdam

Onze Lean Yellow Belt opleiding maakt je in twee dagen wegwijs in de Lean-filosofie. Je maakt kennis met de methodieken en de instrumenten en leert quick wins toepassen. Het is een lekker interactieve opleiding waar theorie en praktijk hand in hand gaan.

Haal je Green Belt of Black Belt in Amsterdam

Op zoek naar verdieping? Hiervoor bieden we je de Lean Green Belt of de Lean Black Belt opleiding. Je wordt dan opgeleid tot een Lean-specialist die zelfstandig verbetertrajecten kan initiëren en begeleiden. Ook hier zorgen we voor een lekker interactieve opleiding. Volop aandacht voor de theorie: maar altijd in relatie tot de praktijk van organisaties.

Lean maatwerkopleiding

Is er in jouw organisatie brede belangstelling voor Lean? Dan ontwikkelen wij op basis van de opleidingsvraag een passende in-company opleiding in Amsterdam. Uiteraard maken wij hierin de verbinding tussen de theorie en de dagelijkse praktijk binnen jouw organisatie. Learning on the job dus.

De inhoud van een Lean opleiding

In de opleidingen van Lean.nl doorloop je de zes fases van Lean: DMAGIC. Zo leer je om problemen te analyseren en blijvend op te lossen. Maar ook om workshops te faciliteren en Brown Paper-sessies te leiden. Per fase krijg je inzicht in Lean-methodieken en technieken; maar je leert ze ook toepassen. We besteden daarom veel aandacht aan vaardigheden zoals faciliteren, presenteren en communiceren.

Inbegrepen: op bezoek bij Audi of Volkswagen

We willen je graag inspireren en laten zien hoe gerenommeerde bedrijven Lean toepassen. Een studiereis naar de fabrieken van Audi of Volkswagen is daarom inbegrepen bij al onze opleidingen.

Een erkende Lean-opleiding in Amsterdam

Met een Lean-opleiding van Lean.nl behaal je een certificaat waaraan je écht iets hebt. Onze opleidingen zijn als enige in West-Europa geaccrediteerd door Toyota Productions System. Ook voldoen onze opleidingen aan het ‘Lean Competency System’ van Cardiff University en ‘International Association For Lean Six Sigma Certification.’

Ervaren trainers

Je krijgt les van ervaren (Master) Black Belts die hun sporen in verbetertrajecten hebben verdiend.

Deze Lean-opleidingen kun je volgen in Amsterdam.

Je kunt in Amsterdam terecht voor de in-company, dag- en avondopleidingen van Lean.nl.

Een goede Lean opleiding in Amsterdam gezocht? Ontdek nu de mogelijkheden.