Kennisbank

De Kracht van Gratis Lean Cursussen: Een Kennisdeling Initiatief

Een illustratie van een persoon die energiek uit het scherm van een laptop springt, wat de dynamische en interactieve aard van online Lean trainingen van Lean.nl symboliseert.
Levendig leren: de kracht van online Lean training gevangen in beeld.

 

Gratis Lean Training

Ben je bekend met het Lean-concept, maar vind je het idee van een volledige Lean Green Belt-training misschien een beetje intimiderend? Wees gerust, wij bij Lean.nl hebben een aantrekkelijk alternatief. We begrijpen dat niet iedereen dezelfde behoeften of leerstijlen heeft als het gaat om Lean-training.

Gratis Tools en ‘Lean-bites’

Het unieke aan onze benadering is dat we je niet meteen een volledige Lean-training geven. In plaats daarvan serveren we ‘Lean-bites’ – kleine, hapklare stukjes van Lean-training waarmee je direct aan de slag kunt. Het idee is om je een voorproefje te geven van wat Lean inhoudt en je te helpen om de basisbeginselen in je eigen tempo onder de knie te krijgen.

Daarom hebben we besloten om diverse Lean-tools gratis aan te bieden. In het kader van dit initiatief hebben we op dit moment de A3, Value Stream Map (VSM), 5S een Kanban beschikbaar gesteld. Maar het stopt daar niet. We zijn van plan om de komende tijd meer onderwerpen aan dit assortiment toe te voegen.

Onze Visie op Lean Training

Onze visie op Lean-training is gebaseerd op het idee dat Lean-principes alleen waardevol zijn wanneer je de kennis ook écht kunt toepassen en delen. Met dit in gedachten, zijn we sterk voorstander van kennisdeling. We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot de tools en technieken die nodig zijn om efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. Daarom bieden we gratis Lean-trainingen aan.

De Impact van Lean-training

We zijn ervan overtuigd dat wanneer meer mensen de principes van Lean begrijpen en toepassen, dit een positieve impact zal hebben op de gehele organisatie en zelfs daarbuiten. Of je nu in productie, gezondheidszorg, IT, onderwijs of een andere sector werkt, de principes van Lean kunnen je helpen om je werkprocessen te optimaliseren en verspilling te verminderen.

Gemeenschap en Kennisdeling

Ons doel met het aanbieden van deze gratis trainingen is om een gemeenschap van Lean-enthousiastelingen te inspireren en te motiveren. We hopen dat deze community de opgedane kennis en ervaringen zal delen. Dit helpt niet alleen om het begrip en de toepassing van Lean te verspreiden, maar creëert ook een ondersteunend netwerk voor diegenen die aan hun Lean-reis beginnen.

Gratis Lean Orange Belt Training

Als onderdeel van ons streven naar kennisdeling, bieden we ook de Lean Orange Belt-training gratis aan voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Als ondernemer ben ik al meer dan 10 jaar druk-druk-druk en ik vind dat het tijd is om iets terug te doen voor de maatschappij. Dus als je op zoek bent naar werk en wel een zetje in de goede richting kunt gebruiken, heb ik een aanbod voor je. Neem contact met me op – via telefoon, app of mail – en ik geef je een gratis online Lean Orange Belt-training!

Lean-training kan een krachtig hulpmiddel zijn om je organisatie efficiënter te maken, maar we begrijpen dat niet iedereen bereid of in staat is om te investeren in een volledige cursus. Daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van ‘Lean-bites’ – toegankelijke, praktische trainingen die je kunt gebruiken om Lean-principes toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden.

Deelname aan de Gratis Lean Trainingen

We nodigen je uit om deel te nemen aan deze gratis Lean-trainingen. Je kunt ze hier vinden.

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank