Kennisbank

Het volgen van een online training Lean Green Belt?

Illustratie van een Lean Green Belt trainingssessie.
Bij lean.nl betaal je een fractie voor onze online Lean Green Belt training.

 

Ontdek de Voordelen van Online Lean Green Belt Training

Bedrijven streven voortdurend naar het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en de samenwerking tussen hun medewerkers. Een populaire aanpak om dit te realiseren is de implementatie van de Lean-methodologie. Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een online Lean Green Belt training, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze e-learning biedt een betaalbare en toegankelijke manier om jezelf te verdiepen in de Lean Green Belt materie. In dit artikel ontdek je wat je kunt verwachten van onze online Lean Green Belt training.

Wat houdt de Lean Green Belt training in?

Binnen de Lean-methodiek zijn er verschillende niveaus, aangeduid met kleuren Belts. De Lean Green Belt bevindt zich tussen de Lean Orange Belt en Lean Black Belt. De Lean Green Belt professional is bekwaam in de tools van de Lean-methodologie en leidt verbeteringsprojecten of neemt deel als teamlid in meer complexe verbeteringsprojecten. Dit gebeurt meestal onder begeleiding van een gecertificeerde Lean Black Belt, vaak in een parttime rol. De Lean Green Belt speelt een cruciale rol binnen het verbeterproject, vandaar dat de e-learning training voor deze rol uitgebreider is dan die voor de Lean Orange Belt.

Inhoud van de online Lean Green Belt training

Deelnemers aan de online Lean Green Belt training krijgen eerst een introductie over de Lean-methodologie. Vervolgens wordt er ingegaan op de specifieke onderwerpen en technieken die horen bij de Lean Green Belt. De training is interactief, waardoor je door middel van video’s, oefeningen en opdrachten gestimuleerd wordt om je kennis in de praktijk te brengen. Na het afronden van elke module kun je jouw opgedane kennis testen met een quiz.

Waarom kiezen voor de online Lean Green Belt training?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een online Lean Green Belt training:

  • Flexibiliteit: Je bent niet gebonden aan een specifieke locatie en kunt de cursus volgen op een moment dat jou het beste uitkomt.
  • Gemak: Je volgt de cursus gewoon thuis achter je computer, zonder dat je de deur uit hoeft.
  • Kwaliteit: Je volgt dezelfde inhoud en kwaliteit als bij de reguliere Lean Green Belt training.

Kostenbesparing

En misschien wel het belangrijkste: Kostenbesparing: Een Lean Green Belt training vereist aanzienlijke financiële investeringen en tijdsbesteding. Bij lean.nl betaal je slechts een fractie. De online training is doorgaans budgetvriendelijker dan een fysieke training, omdat je geen reis- en verblijfskosten hebt en een vast bedrag betaalt.

Door deze voordelen wordt het eenvoudiger om de Lean Green Belt certificering van LCS, the Cardiff University licenced service te behalen.

Ben je enthousiast geworden?

Schrijf je dan in en begin vandaag nog met het verbeteren van je Lean kennis en vaardigheden op jouw tempo.

Link naar inschrijving

 

Online Lean Green Belt training: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo!

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank