Incompany Lean e-learning

Lean e-learning: dé slimme investering in de ontwikkeling van jouw medewerkers

Nu investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers? Dan biedt Lean.nl dé oplossing: Lean e-learning. Hiermee bied je werknemers online een volwaardige Lean-training. Op vijf verschillende niveaus, voor een vast bedrag. En na afronding ontvangen ze een internationaal erkend certificaat van LCS, the Cardiff University licenced service.

Kwaliteit en klantgerichtheid verbeteren? Bouwen aan een cultuur van continu verbeteren? De Lean-filosofie helpt wereldwijd talloze bedrijven om processen en teamprestaties te verbeteren, maar ook om het werkplezier te vergroten. Een Lean-training, op welk niveau dan ook, is voor iedere werknemer een waardevolle stap in zijn of haar carrière. En hiermee een meerwaarde voor jouw organisatie.

Een alternatief voor klassikale trainingen

Lean.nl is een uitstekend online alternatief voor klassikale Lean trainingen. Compleet, veelzijdig en te volgen waar en wanneer je maar wil. De inhoud van e-learning is gelijk aan onze klassikale cursussen. Deelnemers krijgen dezelfde informatie, voorbeelden en doen dezelfde oefeningen. En voor vragen of extra uitleg bieden we online ondersteuning.

Lean White Belt

Lean White Belt: kort en krachtig kennismaken met de Lean-filosofie (Tijdsinvestering: 8 tot 12 uur)

Lean Yellow Belt

Lean Yellow Belt: uitgebreid kennismaken met de Lean-filosofie (Tijdsinvestering: 12 tot18 uur)

Lean Orange Belt

Lean Orange Belt: dé opstap naar een Green Belt of Black Belt-certificering (Tijdsinvestering: 20 tot 26 uur)

Lean Green Belt

Lean Green Belt: (aankomend) projectleiders: voor het leiden van verbeter- en verandertrajecten (Tijdsinvestering: 40 tot 50 uur)

Lean Black Belt

Lean Black Belt: de Lean-filosofie voor jou geen geheimen meer. (Tijdsinvestering: 60 tot 70 uur)

Hoe werkt Lean e-learning?

Wanneer een deelnemer is ingeschreven voor e-learning krijgt hij een persoonlijke inlogcode. Deelnemers kunnen daarna meteen aan de slag: op elk moment van de dag. Elke e-opleiding bestaat uit verschillende modules. En elke module bevat theorie, filmpjes, quizzen en oefeningen. Na het voltooien van de opleiding, inclusief het halen van alle toetsen, ontvangen deelnemers een officieel certificaat van Cardiff University. Hiermee zijn ze in staat om de Lean-filosofie in de praktijk te brengen.

E-learning: een slimme investering

Voor elke e-learningcursus koop je een licentie. (Dit kan al vanaf € 79,95 voor de White Belt-opleiding) Hiermee krijgt jouw werknemer een jaar lang toegang tot zijn e-opleiding. Hiermee is de investering niet alleen veel lager dan bij een regulier opleidingstraject. Je houdt ook grip op je kosten. Meerdere licenties kopen? We doen je graag een company-aanbieding.

Eerst zelf ontdekken

Eerst zelf proeven van onze e-learning? Via de vrijblijvende demo ervaar je alvast wat een online Lean-training inhoudt. In deze demo doorloop je een Lean-module, inclusief opdrachten en quizzen. En je ontdekt hoe compleet en veelzijdig onze online Lean-trainingen zijn.

Enthousiast geworden en wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op.