Kennisbank

Feedback op Lean.nl: Een Belangrijk Element voor Online Lean-Trainingen

Een vrolijke tekenfilmfiguur met een pen in de hand, die een klembord vasthoudt met het woord 'Feedback' erop, klaar om feedback te geven of te ontvangen, met een subtiele hint naar lean trainingen op de achtergrond.

Waarom zijn reviews belangrijk voor Lean.nl?

Een paar jaar terug, toen ik de Lean-opleidingen online lanceerde, viel het kwartje: reviews en klantbeoordelingen zijn goud waard voor ieder bedrijf, ook voor lean.nl.

Bij het online onderwijs is er minder direct contact met de Lean-cursist, wat een groot verschil is met de dynamiek van klassikale Lean-trainingen.

En ja, ik beken: wanneer ik zelf online shop, zijn het de reviews die ik als eerste check.

De waarde van reviews voor Lean.nl

Het mooie is dat reviews en klantbeoordelingen hand in hand gaan met de filosofie van Lean: luisteren naar de klant (voice of the customer), klantwaarde leveren, en continu verbeteren.

Hoe moedig je je Lean-cursisten aan om hun ervaringen te delen?

We begonnen met het Google-reviewsysteem, dat redelijk voldeed, maar het was net niet helemaal wat we zochten.

Toen ontdekten we Klantenvertellen.nl. Dit platform bood precies wat we nodig hadden: een plek waar iedereen die onze Lean-opleiding volgt, zonder gedoe onafhankelijke reviews kan achterlaten.

Maar wat echt telt: authentieke en echte beoordelingen…

 

Een paar voorbeelden van reviews voor lean.nl:

Joyce, Mijdrecht
“Uitstekend! Ik wil mijn waardering uiten aan Lean.nl voor de uitstekende begeleiding, vooral tijdens de praktijkopdracht. Anend Harkhoe’s expertise, geduld en toewijding waren onmisbaar tijdens mijn leerproces. Zijn begeleiding heeft me zelfverzekerder gemaakt in het toepassen van Lean-principes in mijn werk. Ik beveel de online cursus van harte aan aan iedereen die streeft naar verbeterde werkprocessen.”
Rob, Rotterdam
“Zéér leerzaam Deze lean cursus bood een uitstekende leerervaring, waarin een breed scala aan facetten van lean principes grondig werd behandeld. De uitleg was helder en gestructureerd, waardoor iets complexere concepten gemakkelijk te begrijpen waren.”

 

Wil je alle reviews over lean.nl lezen? Neem dan een kijkje op de website van Klantenvertellen.

 

Heb jij bij lean.nl een Lean-training gevolgd? Laat je review hier achter:

 

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank