Online Lean of Lean Six Sigma-training:

Dé slimme investering in de ontwikkeling van jouw medewerkers

Investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers? Dan biedt Lean.nl dé oplossing: Online Lean en Lean Six Sigma-trainingen. Een volwaardige Lean-cursus, maar dan online. Lekker flexibel, op verschillende niveaus én voor een vast bedrag.

Al meer dan 80 organisaties werkten met Lean.nl

Een persoon in een geel shirt zit aan een witte tafel, geconcentreerd werkend op een laptop en tegelijkertijd een smartphone vasthoudend, wat een moderne, flexibele leeromgeving voor online Lean training en opleidingen symboliseert.
Complete en veelzijdige online Lean en Lean Six Sigma trainingen
Illustratie van een professioneel ogend persoon die een tablet gebruikt, symbolisch voor moderne Lean trainingen en online leerplatformen, omlijst door een gouden, dynamische achtergrond die innovatie en toegankelijkheid in het leren benadrukt.

Een alternatief voor klassikale Lean en Lean Six Sigma trainingen

De online Lean en Lean Six Sigma-opleidingen van Lean.nl hebben zich bewezen als een uitstekend alternatief voor klassikale Lean-trainingen. Compleet, veelzijdig en te volgen waar en wanneer je maar wilt. De inhoud van onze online trainingen is gelijk aan die van onze klassikale Lean-cursussen. Deelnemers krijgen dezelfde informatie, voorbeelden en doen dezelfde oefeningen. En voor vragen of extra uitleg bieden we online ondersteuning.

Een slimme investering

Voor elke online Lean of Lean Six Sigma-training koop je een licentie. Hiermee krijgt jouw werknemer toegang tot ons leerplatform. Hiermee is de investering niet alleen veel lager dan bij een regulier Lean of Lean Six Sigma-opleidingstraject. Je houdt ook grip op je kosten. Meerdere licenties kopen? We doen je graag een company-aanbieding.

Hoe werkt een online Lean of Lean Six Sigma-training?

Zodra jouw werknemer is ingeschreven voor onze online Lean of Lean Six Sigma-training krijgt hij een persoonlijke inlogcode. Deelnemers kunnen daarna meteen aan de slag: waar en wanneer ze maar willen. Een Lean of Lean Six Sigma cursus bestaat uit verschillende modules. En elke module bevat theorie, filmpjes, quizzen en oefeningen. Elke belt wordt afgesloten met een toets. Een positief resultaat? Dan ontvangen deelnemers een officieel certificaat van Cardiff University.

Juliete
Eindhoven
“Pragmatische en efficiënte training, praktisch als je zelfstandig een miniproject start om kleine verbeteringen te realiseren. Met deze training leer je hoe je dit kunt aanpakken en beschik je over basis tools en technieken van de LEAN methode. Handig je online kunt leren zodat je zelf jouw tijd kunt plannen om aan de Belt te werken.”
Lean White Belt
Kort en krachtig kennismaken met de Lean-filosofie (Tijdsinvestering: 12 uur)
Lean Yellow Belt
Uitgebreid kennismaken met de Lean-methode (Tijdsinvestering: 18 uur)
Lean Orange Belt
Dé opstap naar een Green Belt of Black Belt-certificering (Tijdsinvestering: 26 uur)
Lean Green Belt
(aankomend) projectleiders: voor het leiden van verbeter- en verandertrajecten (Tijdsinvestering: 50 uur)
Lean Black Belt
Projectleiders en managers (Tijdsinvestering: 70 uur)
Een uniek leerplatform

Waarom ons Lean.nl leerplatform uniek is

De beste online content

Ondersteuning op maat

Altijd toegankelijk

Theorie, filmpjes, quizzen en templates: elke module is samengesteld door Lean-experts en biedt jou als cursist afwisseling én diepgang.

Heb je een vraag? Kom je ergens niet uit? Onze Lean experts staan voor je klaar.

Thuis, op het werk of onderweg. ’s Ochtends vroeg of ’s avonds laat. Je volgt jouw Lean-training per smartphone, tablet of laptop op het moment dat het jou uitkomt.

Meer dan 4000 professionals behaalden hun Lean en Lean Six Sigma-certificaat via Lean.nl

Van overheidsinstelling tot bankwezen, van zorgorganisatie tot industrie: tientallen organisaties schakelden Lean.nl in om een cultuur van continu verbeteren te implementeren.

9,1
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1!
Haal een erkend Lean of Lean Six Sigma-certificaat
Menno
Utrecht
“Geweldige kennismaking met Lean en direct inzetbaar in de praktijk!”

Persoonlijke begeleiding door Lean-specialisten

Online betekent bij Lean.nl niet alleen. Tijdens de Lean of Lean Six Sigma-training staan onze Lean-experts voor je klaar. Heb je een vraag, kom je ergens niet uit? Tijdens kantooruren kun je jouw cursusleider bereiken via Whatsapp, mail en telefoon.

Maak kennis met Lean.nl

Een online Lean of Lean Six Sigma-training voor jouw medewerkers? Anend vertelt je graag over de mogelijkheden.

Portret van Anend Harkhoe, de eigenaar van lean.nl en een deskundige Lean specialist, met een vriendelijke glimlach, gekleed in een stijlvolle blazer over een polo shirt.
Anend Harkhoe Lean specialist