Kennisbank

Lean training gezocht?

Lean training gezocht: Ontdek jouw ideale Lean training bij Lean.nl

Of je nu een beginner bent of al gevorderd bent in Lean management, bij Lean.nl vind je de perfecte Lean training die past bij jouw niveau. Wij bieden een breed scala aan Lean-trainingen om professionals op te leiden tot gecertificeerde Lean-specialisten op verschillende niveaus: Lean White Belt, Lean Yellow Belt, Lean Orange Belt, Lean Green Belt, Lean Black Belt en Lean Master Black Belt. Onze cursisten zijn direct in staat om een waardevolle bijdrage te leveren aan excellente organisaties en processen.

Wat leer je tijdens een Lean training?

Tijdens onze Lean training doe je de kennis, tools en best practices op die je nodig hebt om verbetertrajecten in organisaties succesvol te leiden en te faciliteren. Je leert zelfstandig verbeterprojecten leiden en een verbetercultuur creƫren volgens de Lean-filosofie. We bieden diverse Lean trainingen aan, elk met een specifieke focus en geschikt voor verschillende niveaus:

Lean White Belt training: Jouw introductie tot Lean

De online Lean White Belt training is een laagdrempelige en flexibele manier om kennis te maken met Lean en de Lean-principes. In deze training ontdek je de basis van Lean op jouw tempo en op jouw manier. Ideaal voor beginners die hun eerste stappen willen zetten in de wereld van Lean en continu verbeteren.

Lean Yellow Belt training: Duik dieper in de Lean-filosofie

Met de Lean Yellow Belt e-learning krijg je een uitgebreide kennismaking met de Lean-filosofie, terwijl je praktische tips en technieken leert die je direct kunt toepassen in je werk. Deze training is perfect voor professionals die hun Lean-kennis willen verdiepen en effectiever willen bijdragen aan verbeterprojecten binnen hun organisatie.

Lean Orange Belt training: Versterk je Lean-vaardigheden en groei door

De Lean Orange Belt e-learning biedt professionals een solide basis voor groei naar Green Belt of Black Belt. In deze training maak je niet alleen uitgebreid kennis met de Lean-filosofie, maar verdiep je je ook in veelgebruikte Lean-technieken en toepassingen. Hiermee leg je de fundering om succesvolle verbeterprojecten te leiden en een grotere impact te hebben binnen je organisatie.

Lean Green Belt training: Word een drijvende kracht achter continue verbetering

De Lean Green Belt e-learning stelt je in staat om verbeter- en verandertrajecten succesvol te leiden en een cruciale bijdrage te leveren aan de filosofie van continu verbeteren in jouw organisatie. Door deze training ontwikkel je de vaardigheden en kennis die nodig zijn om teams, projecten en processen te optimaliseren en efficiƫnter te maken.

Lean Black Belt training: Word een meester in procesoptimalisatie

In de Lean Black Belt training ontwikkel je de expertise om zelfstandig complexe processen te analyseren en te verbeteren. Je leert hoe je medewerkers motiveert en faciliteert om een cultuur van continu verbeteren te omarmen. Als Lean Black Belt ben je een waardevolle aanwinst voor elke organisatie die streeft naar operational excellence en duurzame groei.

Inhoud van een Lean training

In de Lean trainingen van Lean.nl doorloop je de vijf fases van Lean: DMAIC en leer je werken met de PDCA-cirkel. Je leert problemen analyseren en blijvend oplossen, workshops faciliteren en Brown Paper-sessies leiden. Per fase worden methodieken en technieken niet alleen uitgelegd, maar ook toegepast. Lean legt nadruk op houding en gedrag binnen organisaties. Daarom besteden we veel aandacht aan vaardigheden zoals faciliteren, presenteren en communiceren.

Toets en Lean certificaat

De quizzen die je tijdens deze Lean training doet, vormen een graadmeter om je kennis te toetsen. Wanneer je alle lessen en quizzen succesvol hebt afgerond, ontvang je een internationaal erkend Lean-certificaat van Cardiff University.

E-learning Lean (Online): een alternatief voor klassikale training

In de huidige hybride werken zijn fysieke trainingen niet altijd vanzelfsprekend. Gelukkig biedt Lean.nl een uitstekend alternatief met vijf online Lean-opleidingen. Deze e-learning cursussen zijn compleet, veelzijdig en te volgen waar en wanneer je maar wilt. De inhoud van de e-learning is gelijk aan onze klassikale cursussen. Deelnemers krijgen dezelfde informatie, voorbeelden en doen dezelfde oefeningen. En voor vragen of extra uitleg bieden we online ondersteuning.

Met e-learning kun je online en ‘Just in Time’ leren op momenten dat het jou uitkomt. We bieden voor al onze trainingen een e-learning variant met verschillende tijdsinvesteringen:

Voordelen van een online Lean training

Een Lean training volgen kan intensief zijn, zeker wanneer je ver moet reizen om op de trainingslocatie te zijn of wanneer cursusdagen samenvallen met drukke periodes op het werk of thuis. E-learning biedt dan uitkomst. Je volgt dezelfde cursus als een reguliere Lean-training, maar je bepaalt zelf waar en wanneer je de cursus volgt en wanneer je de opdrachten doet. Bovendien is een online Lean training vaak goedkoper dan een reguliere training.

Incompany Lean training

Wanneer er binnen een organisatie brede belangstelling is voor Lean, ontwikkelen wij in overleg een passende in-company Lean training op basis van de specifieke trainingsvragen. Uiteraard maken wij hierin de verbinding tussen de theorie en de dagelijkse praktijk binnen een organisatie.

Wil je meer weten over onze Lean trainingen? Vraag het aan een specialist van Lean.nl. Neem hier contact met ons op.

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank