Lean.nl: Online Lean Training voor Bedrijven – Krachtige Ontwikkeling binnen Handbereik

Investeer nu in de ontwikkeling van jouw medewerkers met Lean.nl: hét platform voor Lean e-learning. Met onze online, volwaardige Lean-trainingen bied je werknemers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op vijf verschillende niveaus, voor een vast bedrag per licentie. Na afronding ontvangen ze een internationaal erkend certificaat van Cardiff University.

Wil je de kwaliteit en klantgerichtheid van je organisatie verbeteren? Streven naar een cultuur van continu verbeteren? De Lean-filosofie helpt wereldwijd talloze bedrijven om processen en teamprestaties te verbeteren en het werkplezier te vergroten. Een Lean-training, op welk niveau dan ook, is een waardevolle stap in de carrière van iedere werknemer, en dus een meerwaarde voor jouw organisatie.

Het alternatief voor klassikale Lean trainingen

In een tijd waarin fysieke trainingen minder vanzelfsprekend zijn, biedt Lean.nl een uitstekend alternatief: vijf online Lean-opleidingen. Compleet, veelzijdig en te volgen waar en wanneer je maar wilt. De inhoud van onze e-learning is gelijk aan onze klassikale cursussen: deelnemers krijgen dezelfde informatie, voorbeelden en oefeningen. En voor vragen of extra uitleg bieden we online ondersteuning.

  • Lean White Belt: kort en krachtig kennismaken met de Lean-filosofie (12 uur)
  • Lean Yellow Belt: uitgebreid kennismaken met de Lean-filosofie (18 uur)
  • Lean Orange Belt: dé opstap naar een Green Belt of Black Belt-certificering  (26 uur)
  • Lean Green Belt: (aankomend) projectleiders: voor het leiden van verbeter- en verandertrajecten (50 uur)
  • Lean Black Belt: de Lean-filosofie voor jou geen geheimen meer  (70 uur)

Hoe werkt Lean training e-learning?

Na inschrijving krijgt de deelnemer een persoonlijke inlogcode. Ze kunnen dan direct aan de slag, op elk moment van de dag. Elke e-learning bestaat uit verschillende modules, met theorie, filmpjes en quizzen. Na het voltooien van de opleiding, inclusief het halen van alle toetsen, ontvangen deelnemers een officieel certificaat van Cardiff University.

Lean E-learning: een slimme investering

Je koopt voor elke e-learningcursus een licentie. Jouw werknemer krijgt hiermee een jaar lang toegang tot de e-learning. Dit is niet alleen een lagere investering dan bij een regulier opleidingstraject, je houdt ook grip op je kosten. Heb je meerdere licenties nodig? We doen je graag een incompany aanbieding.

Ontdek het zelf

Wil je eerst zelf ervaren hoe onze e-learning werkt? Probeer dan onze vrijblijvende demo, waarin je een Lean-module doorloopt, inclusief op opdrachten en quizzen. Je zult ontdekken hoe compleet en veelzijdig onze online Lean-trainingen zijn.

Enthousiast geworden en wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden voor één van onze Lean e-learning cursussen. Onze Lean-specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte cursus voor jouw medewerkers.