Kennisbank

Ontdek de voordelen van Online Lean Training

Ontdek de voordelen van een Online Lean Training:

Gewoon in je pyjamabroek aan de slag met de Lean White, Yellow, Orange-, Green- of Black-belt? Dat kan met onze online Lean trainingen.

Hoe Werkt dat met een online Lean training. Wat zijn de veelgestelde vragen? Check onze site voor meer veelgestelde vragen.

Een klassikale Lean training volgen kan intensief zijn. Zeker wanneer je ver moet reizen voor een trainingslocatie en een volle agenda hebt. Of wanneer de cursusdagen nét in een periode vallen dat een belangrijk project om jouw aandacht vraagt. Onze online Lean cursus is dan een uitkomst. Je volgt inhoudelijk dezelfde opleiding als een reguliere Lean training. Maar jij bepaalt waar en wanneer je de cursus volgt en de oefeningen doet. Niet onbelangrijk, een online cursus is een stuk goedkoper dan een reguliere training.

Wil je meer weten over online Lean training? In deze blog behandelen we veelgestelde vragen over online Lean e-learning en bespreken we de voordelen, inhoud en mogelijkheden van onze cursussen. Lees verder en ontdek welke online Lean training het beste bij jou past.

Wat zijn voordelen (en nadeel) van een online Lean training?

Online leren wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen die het biedt. De flexibiliteit is ongeëvenaard: je kunt studeren op elk moment dat jou het beste uitkomt, zonder gebonden te zijn aan een vast rooster of de hele dag in een klaslokaal te hoeven zitten.

Het voordeel is dat je in je eigen tempo kunt leren.. Als je een snelle leerling bent, hoef je niet te wachten op anderen, en als je extra tijd nodig hebt, kun je die nemen.

Een ander belangrijk voordeel van online leren is de besparing op zowel kosten als tijd. Doordat er geen reiskosten zijn en er geen trainer voor de klas staat bespaar je heel veel kosten.

Natuurlijk zijn er ook uitdagingen verbonden aan online leren.  Het ontbreken van directe interactie met trainers kan als een obstakel worden ervaren. Gelukkig bieden wij ondersteuning via telefoon, app of e-mail om dit nadeel te compenseren.

Daarnaast vereist online leren een zekere mate van zelfdiscipline. Zonder een vast rooster kan het verleidelijk zijn om uit te stellen.

Ondanks deze uitdagingen biedt online leren talloze voordelen en opent het de deuren naar flexibel en toegankelijk onderwijs voor iedereen, overal.

Welke Lean trainingen kan ik online bij jullie volgen?

We bieden vijf online Lean trainingen aan:

  1. Lean White Belt
  2. Lean Yellow Belt
  3. Lean Orange Belt
  4. Lean Green Belt
  5. Lean Black Belt.

Naast deze trainingen bieden wij 3 totaalpakketten. Deze pakketten zijn voordeliger dan de losse Lean trainingen:

  1. Lean Basis (White tot en met Orange Belt)
  2. Lean Gevorderd (White tot en met Green Belt)
  3. Lean Expert (White tot en met Black Belt).

Moet je binnenkort een Lean Green Belt examen doen? Wij bieden een proefexamen aan met 220 vragen om je voor te bereiden op het Lean examen:

  1. Proefexamen Lean Green Belt.

Gratis Demo: Ontdek Lean Training online.

Wil je ervaren hoe een Lean Training online werkt? Doorloop dan onze gratis demo en ontdek hoe veelzijdig en compleet onze online Lean-trainingen zijn.

Natuurlijk wil je voordat je van start gaat, eerst proeven van onze e-learning. Door middel van deze vrijblijvende demo kun je alvast ervaren wat een online Lean-training inhoudt. (En nee, je hoeft hiervoor géén gegevens achter te laten).

In deze demo doorloop je een Lean-module, inclusief lessen en quizzen. Zo ontdek je hoe compleet en veelzijdig onze online Lean-trainingen zijn.

De link naar de gratis demo vind je hier: Lean Training Online – Demo.

Wil je eerst verder lezen?

Download de flyers voor de Lean trainingen:

Lean White Belt training online

Lean Yellow Belt training online

Lean Orange Belt training online

Lean Green Belt training online

Lean Black Belt training online

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hun beoordelingen op Klantenvertellen.nl.

Veelgestelde vragen over online Lean training:

Meer veelgestelde vragen vind je hier: Veelgestelde vragen Lean training online.

Het volgen van een online Lean training biedt je de kans om op een flexibele en goedkope manier je Lean kennis en vaardigheden te verbeteren. Je kunt leren in je eigen tempo, op je eigen gemak, waar en wanneer het jou uitkomt.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze online Lean trainingen? Neem dan contact met ons op.

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank