Kennisbank

Ook beginnen met e-learning voor jouw Lean White Belt

Begin je Lean-reis met de online Lean White Belt training

Lean wordt vaak gebruikt binnen tal van bedrijven om processen te verbeteren en efficiënter te werken. Als je net begint met Lean, is een Lean White Belt training een uitstekende manier om de basisprincipes onder de knie te krijgen. In dit artikel bespreken we wat je kunt verwachten van deze online training en de voordelen die het biedt.

Wat houdt de Lean White Belt in?

Lean maakt gebruik van verschillende “lean belts” om de uiteenlopende rollen van medewerkers binnen een project te onderscheiden. Deze belts variëren van Lean White tot Lean Master Black Belt. Elke belt vertegenwoordigt een andere, maar even belangrijke rol binnen een verbeteringsproject. De Lean White Belt is het instapniveau, wat betekent dat het toegankelijk is voor iedereen binnen het bedrijf.

Inhoud van de online Lean White Belt training

De Lean White Belt training is de eerste stap op weg naar verdere Lean-certificeringen, zoals Lean Green Belt, Lean Black Belt en Lean Master Black Belt. Tijdens de relatief korte en interactieve cursus worden de basisprincipes van Lean geïntroduceerd. De cursus is interactief, met praktische oefeningen, video’s en uitleg die je helpen de vaardigheden van de Lean White Belt te ontwikkelen. Na elke module is er een quiz om je opgedane kennis te testen.

Voordelen van de online Lean White Belt training

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het volgen van een online Lean White Belt training:

  1. Flexibiliteit: Je kunt de training overal en op elk moment volgen, zonder vast te zitten aan een specifieke locatie.
  2. Kostenbesparing: Een online training is doorgaans goedkoper dan een reguliere cursus, waardoor het toegankelijker is voor iedereen.
  3. Kwaliteit: Je volgt dezelfde inhoud en kwaliteit als bij de reguliere Lean White Belt training.

Met de online Lean White Belt training ben je in staat om op een toegankelijke manier de Lean White Belt certificering van LCS, the Cardiff University licenced service te behalen.

Schrijf je nu in voor de Lean White Belt online training

Ben je enthousiast geworden en wil je beginnen aan je Lean-reis? Schrijf je dan hier in voor de Lean White Belt e-learning. 

Online Lean White Belt training: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo

 

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank