Kennisbank

Ook een e-learning training Lean Black Belt volgen?

Ontdek de voordelen van een e-learning Lean Black Belt training

Steeds meer bedrijven kiezen voor het implementeren van Lean om zo de samenwerking tussen hun medewerkers, leveranciers en klanten te versterken en hun processen te optimaliseren. Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een Lean Black Belt training, ben je bij Lean.nl aan het juiste adres. In dit artikel ontdek je wat je kunt verwachten van onze online Lean Black Belt training en welke voordelen deze e-learning biedt.

Wat houdt de Lean Black Belt in?

Binnen de Lean-methodiek zijn er verschillende rollen te onderscheiden. Hoewel elke rol even belangrijk is voor het succes van een bedrijf, is de Lean Black Belt de meest geavanceerde rol. Een Lean Black Belt professional is verantwoordelijk voor het begeleiden van Lean transformaties binnen een organisatie, zowel op het gebied van gedrag als het verbeteren van processen. De Black Belt heeft vaak een leidinggevende rol en neemt veel verantwoordelijkheid op zich.

Inhoud van de e-learning Lean Black Belt training

Wat kun je verwachten van de e-learning Lean Black Belt training? Bij aanvang krijg je een korte introductie over Lean in het algemeen. Vervolgens duik je dieper in de specifieke onderwerpen en technieken die bij de Lean Black Belt horen. De online training is interactief en bevat onder andere video’s met uitleg en oefeningen die je zelf kunt doen. Na het afronden van elke module kun je jouw opgedane kennis testen door middel van een quiz.

Voordelen van de e-learning Lean Black Belt training

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het volgen van een online Lean Black Belt training:

  1. Flexibiliteit: Je bent niet gebonden aan een specifieke locatie en kunt de cursus volgen op een moment dat jou het beste uitkomt.
  2. Gemak: Je volgt de cursus gewoon thuis achter je computer, zonder dat je de deur uit hoeft.
  3. Kostenbesparing: De online training is vaak voordeliger dan een fysieke training, doordat je geen reis- en verblijfskosten hebt en een vast bedrag betaalt.
  4. Kwaliteit: Je volgt dezelfde inhoud en kwaliteit als bij de reguliere Lean Black Belt training.

Door deze voordelen is het volgen van een online Lean Black Belt training een toegankelijke manier om jezelf te certificeren via LCS, the Cardiff University licenced service.

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen aan de slag met de Lean Black Belt e-learning? Schrijf je dan hier in en begin vandaag nog met het verbeteren van je Lean kennis en vaardigheden op jouw tempo.

Online Lean Black Belt training: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo!

 

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank