Kennisbank

Op zoek naar e-learning voor Lean Orange Belt?

Ontdek de voordelen van een online Lean Orange Belt training

Lean wordt door veel bedrijven toegepast om hun processen en samenwerking te verbeteren. Als dit ook binnen jouw organisatie het geval is, kun je overwegen om gebruik te maken van onze e-learning modules. Zo bieden wij bijvoorbeeld een online Lean Orange Belt training aan. In dit artikel leggen we uit wat je kunt verwachten van deze online training en hoe het jou en je organisatie kan helpen om Lean efficiënter toe te passen.

Wat houdt de Lean Orange Belt in?

Binnen Lean zijn er verschillende “Lean belts” die worden toegekend aan medewerkers op basis van hun rol en kennisniveau binnen een organisatie. De belts variëren van Lean White tot Lean Master Black Belt. Elke rol is cruciaal binnen een verbeterproject, en samenwerking is essentieel voor optimale resultaten. De Lean Orange Belt training is de tussenstap tussen de Lean Yellow Belt en Lean Green Belt trainingen. Als Lean Orange Belt krijg je een unieke rol die waardevol is binnen het bedrijf.

Inhoud van de online Lean Orange Belt training

Wanneer je kiest voor de online Lean Orange Belt training, leer je op een toegankelijke manier wat jouw rol als Orange Belt inhoudt. Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat van Cardiff University, wat aantoont wat je hebt geleerd tijdens de training.

De online Lean Orange Belt training begint met een introductie over de Lean-methodologie. De e-learning is interactief, wat betekent dat je oefeningen en video’s krijgt om je kennis mee te verdiepen. Aan het einde van elke module kun je je kennis testen met een quiz. De Lean Orange Belt vormt de perfecte opstap naar de Lean Green Belt of Lean Black Belt trainingen.

Voordelen van de online Lean Orange Belt training

Het volgen van een online Lean Orange Belt training heeft diverse voordelen:

  1. Flexibiliteit: Je hebt meer vrijheid bij het leren, aangezien je zelf kunt kiezen op welke momenten je de cursus volgt.
  2. Gemak: Je hoeft niet naar een leslocatie te reizen, maar kunt de cursus gewoon thuis volgen achter je computer.
  3. Kostenbesparing: De online training is doorgaans goedkoper dan een reguliere klassikale training.
  4. Kwaliteit: Je volgt dezelfde inhoud en kwaliteit als bij de reguliere Lean Orange Belt training.

Door deze voordelen wordt het nog toegankelijker om zelf kennis te maken met de Lean-methodologie.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct aan de slag met Lean? Schrijf je dan in voor de Lean Orange Belt e-learning. 

Schrijf je nu in voor de Lean Orange Belt online training!

Online Lean Orange Belt Cursus: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo.

 

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank