Over Lean.nl

Wanneer je een écht goede Lean en Lean Six Sigma training zoekt ben je bij Lean.nl aan het juiste adres. Lean.nl is een internationaal opleidingsinstituut voor Lean en Lean Six Sigma professionals. Ook biedt Lean.nl bedrijven en organisaties adviestrajecten voor de implementatie van een cultuur van Continu Verbeteren.

Bij Lean.nl vinden we Lean en Lean Six Sigma een ‘way of life’ die je moet ervaren. Excursies naar bedrijven zoals Mercedes, Audi en Becks zijn vaak onderdeel van onze trajecten. Daarnaast organiseren we elk jaar een studiereis naar Japan.

Wat maakt Lean.nl zo onderscheidend?

Praktijkgericht

Lean is alleen waardevol wanneer je de kennis ook écht kunt toepassen. Onze opleidingen, trainingen en adviestrajecten zijn altijd toegesneden op de praktijk van nu en bestaande uitdagingen in organisaties.

Toptrainers en adviseurs

Bij Lean.nl werk je met toptrainers en adviseurs. Ze zijn (deels) opgeleid in Japan en geaccrediteerd voor het Toyota Production System en het Toyota Management System.

Lean als way of life

Die passie dragen we graag uit. In het leslokaal, maar ook daarbuiten. Leren doen we met elkaar en van elkaar. We nemen je graag mee naar andere Lean-bedrijven: een excursie naar de Audi-fabrieken is standaard onderdeel in onze trainingen.

Just in Time

Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meteen een waardevolle bijdrage leveren aan excellente organisaties en processen. Deelnemers die hun training met goed gevolg afronden, ontvangen een internationaal erkend certificaat.

Enkele opdrachtgevers
Nationale Nederlanden
Politie
Pinkroccade
KPN
Holland Casino
ABN Amro
Anend Harkhoe

Anend Harkhoe

Met zijn ervaring in de zorg, bij Justitie en diverse adviesbureaus neemt Anend je graag mee op reis naar de wereld van Lean en Six Sigma. Lees verder

Derk de Vries

Derk is een zeer ervaren transformatiemanager die er veel plezier in heeft om helderheid en structuur te creëren. Een trainer en consultant die mensen uit alle lagen van de organisatie weet te raken. Lees verder

Valesca Velthuizen

Leren hoe je snel en wendbaar (zonder dure kantoren en veel personeel) heel succesvol kunt zijn? Dan stellen we je graag voor aan Valesca Velthuizen. Lees verder

Onze trainingen en adviestrajecten

Lean.nl biedt Lean en Lean Six Sigma-trainingen aan in heel Nederland. Onze dag- en avond opleidingen vinden plaats in Noord-, Midden- of Zuid-Nederland. We bieden verschillende niveaus aan: Lean Green Belt, Lean Black en Lean Yellow Belt. Lean.nl verzorgt ook interne Lean trainingen. Dit kunnen maatwerktrajecten zijn gebaseerd op de uitdagingen die binnen een organisatie spelen. Vaak vormen incompany trainingen een onderdeel van onze adviestrajecten.

Lean 4D – adviestrajecten

Van overheidsinstelling tot bankwezen, van zorgorganisatie tot industrie: tientallen organisaties schakelden Lean.nl in om een cultuur van Continu Verbeteren te implementeren. Onze 4D-aanpak bestaat uit een combinatie van analyse, advies en training en coaching van medewerkers.

Accreditaties

Alle Lean trainingen zijn geaccrediteerd door het ‘Lean Competency System’ van Cardiff University, en als enige in Europa door “Toyota Production- en Management System” van het Toyota Management Instituut.

500

Lean.nl leidde al meer dan 500 professionals succesvol op tot Lean en Lean Six Sigma.

40

In meer dan 40 organisaties creëerden we een cultuur van Continu Verbeteren.

1e

Wij zijn het eerste instituut in West-Europa dat gecertificeerd is voor het Toyota Productions System.