Story

Het volgen van de online training Lean Green Belt?

Lean Green Belt training

Bedrijven doen er alles aan om de bedrijfsvoering en onderlinge samenwerking te verbeteren. Een van de manieren waarop bedrijven dit kunnen doen is door Lean te implementeren. Mocht jij een online training Lean Green Belt willen volgen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze voordelige tarieven is een e-learning training Lean Green Belt voor iedereen weggelegd. Hieronder laten wij je wat meer zien over wat je van de online training Lean Green Belt kunt verwachten.

Wat is de Lean Green Belt?

Binnen de Lean kunnen we verschillende riemen terugvinden. Deze Lean belts zijn bepaalde rollen die mensen aannemen binnen het bedrijf. De Lean Green Belt komt net na de Lean Yellow en Lean Orange belt. De Lean Green Belt is een professional die goed thuis is in de kern van de geavanceerde elementen van de Lean-methodologie en verbeteringsprojecten leidt en/of als teamlid fungeert als onderdeel van meer complexe verbeteringsprojecten.

Dit doet hij of zij onder leiding van een Certified Lean Black Belt, meestal in een parttime rol. Deze persoon neemt dus echt een super belangrijke rol in binnen het gehele project. Vandaar dat deze elearning training Lean Green Belt wat uitgebreider is dan die van een Lean Orange belt.

Inhoud van de online Lean Green Belt training

Mensen die kiezen voor de online training Lean Green Belt zullen eerst een introductie krijgen. Deze introductie laat je meer zien over de methode achter Lean. Van hier uit wordt er verder gegaan naar de inhoud voor de cursus Lean Green Belt. Deze persoon leert immers andere vaardigheden dan de andere belts.

De training Lean Green Belt is aan te merken als interactief. Door dit interactieve karakter kun je bijvoorbeeld met filmpjes en oefeningen aan de slag. Hiermee word je gestimuleerd om je kennis echt toe te passen. Als je een module hebt afgrond kun je een handige quiz maken om je kennis te testen.

Waarom kiezen voor de online training Lean Green Belt

Er zijn verschillende redenen waarom je er verstandig aan doet om de Lean Green Belt training te kiezen. Een van de grootste voordelen van een online training Lean Green Belt is natuurlijk dat je meer vrijheid hebt bij het volgen van de training. Je hoeft niet naar een of andere les locatie te rijden maar je kunt de opdrachten gewoon vanuit huis maken. Je volgt dezelfde training als de reguliere Lean Green Belt training.

Door de online omgeving is de training Lean Green Belt aanzienlijk goedkoper dan een normale training. Voor een vast bedrag prijs per maand kan ook jij deze training volgen. Dit abonnement kan ieder moment worden opgezegd. Hiermee maken wij het mogelijk om meer mensen de gelegenheid te bieden om de Lean Green Belt certificering van Cardiff University te behalen.

Aan de slag met Lean Green Belt training online?

Wil jij direct aan de slag met de e-learning Lean Green Belt? Schrijf je dan hier in.

Online Lean training: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo

Bij Lean.nl kan je de volgende Lean trainingen online volgen:

Lean White Belt

Lean Yellow Belt

Lean Orange Belt

Lean Green Belt

Lean Black BeltStory
20 mei 2020
Scrum master

Ontdek onze Lean trainingen

  • Een opleiding die inspirerend én verfrissend is
  • Trainers die zijn opgeleid in Japan
  • Kennis die je meteen toe kunt passen
  • Ervaar Lean in de Audi-fabrieken in België
  • Een internationaal erkend diploma
Ontdek onze trainingen