Story

Het volgen van de online training Lean Yellow Belt?

Lean Yellow Belt training


Mocht je werken bij een bedrijf waarin de Lean methode wordt gebruikt dan is het van belang dat je zelf actie onderneemt om meer kennis te vergaren voor jouw rol. Hier op de site van Lean.nl ben je aan het juiste adres voor het volgen van een toegankelijke e learning module. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de online training Lean Yellow Belt. Mocht jij meer te weten willen komen over wat je kunt verwachten van de online training Lean Yellow Belt of van de voordelen die dit met zich meebrengt, dan raden wij je aan om snel verder te lezen. We laten het je hieronder namelijk allemaal zien.

Wat is de Lean Yellow Belt?

Waarschijnlijk weet je wel dat mensen verschillende rollen, ook wel Lean belts, kunnen aannemen binnen het programma van Lean. De Lean Yellow Belt is hier natuurlijk een van. De Lean Yellow Belt is een professional die goed bekend is met de basiselementen van de Lean-methodologie. Hij weet dan ook echt hoe dit proces werkt. Vaak werkt hij als een teamlid als onderdeel van meer complexe verbeteringsprojecten. Dit kan zelfstandig, maar ook onder leiding van een Green Belt. Een Lean Yellow Belt heeft een grondig begrip van de elementaire aspecten van de Lean methode. De Lean Yellow Belt of Lean Yellow belt training is de tussenstap tussen de Lean Orange Belt en de Lean Green Belt training

Wat leer ik tijdens een online Lean Yellow Belt training?

Goed, wat kun je nu precies verwachten van de online training Lean Yellow Belt? Mensen die beginnen met de online training Lean Yellow Belt zullen eerst een introductie krijgen. Deze introductie helpt om je meer te laten zien over Lean in het algemeen. Heb je dit afgerond, dan ga je verder met de inhoud van de cursus. Je krijgt tijdens de online training Lean Yellow Belt op een zeer interactieve manier alles te weten wat je moet weten over je rol. De filmpjes met uitleg komen zeker van pas bij het leerproces. Bij het afronden van een module is het mogelijk om een quiz te maken, zo kan je jouw kennis testen.

Voordelen van de online training Lean Yellow Belt

Je doet er om verschillende redenen verstandig aan om een online training Lean Yellow Belt te volgen. Het grootste voordeel wat je zal ondervinden bij de training Lean Yellow Belt is natuurlijk het feit dat je jouw eigen tijd kunt indelen. Je hoeft niet naar een locatie te reizen voor de lessen maar je kunt de lessen thuis volgen.

Ook is het zo dat de e learning voor Lean Yellow Belt goedkoper is dan de normale trainingen. Je volgt dezelfde training als de reguliere Lean Yellow Belt training. Zo ben je in staat om op een zeer toegankelijke wijze zelf over de Lean Yellow Belt certificering van Cardiff University te beschikken.

Volg jouw online training vandaag nog voor een vast bedrag peer maand. Dit abonnement is op ieder moment volledig opzegbaar, je zit nergens aan vast. Zo kan je aardig wat geld besparen. Meer informatie over de online training Lean Yellow Belt kan je hier op de site terugvinden.

Inschrijven voor de Lean Yellow Belt online training?

Wil jij je direct inschrijven voor de Lean Yellow Belt en aan de slag gaan? Hier kan jij je inschrijven voor de Lean Yellow Belt e-learning.

Online Lean Yellow Belt training: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo.

Bij Lean.nl kan je de volgende Lean trainingen online volgen:

Lean White Belt

Lean Yellow Belt

Lean Orange Belt

Lean Green Belt

Lean Black BeltStory
20 mei 2020
Scrum master

Ontdek onze Lean trainingen

  • Een opleiding die inspirerend én verfrissend is
  • Trainers die zijn opgeleid in Japan
  • Kennis die je meteen toe kunt passen
  • Ervaar Lean in de Audi-fabrieken in België
  • Een internationaal erkend diploma
Ontdek onze trainingen