Story

Oefenexamen Lean Green Belt

Lean quiz

Oefenexamen of proefexamen Lean Green Belt

Het maken van een oefenexamen of proefexamen Lean Green Belt is misschien wel de beste voorbereiding op je Lean examen. Vragen worden gesteld in dezelfde vraagstelling en je maakt kennis met verschillende antwoordmogelijkheden. Ook test je direct je kennis, en kom je erachter of je klaar bent voor het échte Lean examen. Bij Lean.nl ben je op het juiste adres wanneer het gaat over leren, oefenen, examens en veel van deze onderdelen. Wij van Lean.nl staan voornamelijk bekend om onze Lean trainingen, Lean coaching en Lean e-learning, en vanaf heden gaan wij aan de slag met onze eigen oefenexamens om kandidaten goed voor te kunnen bereiden. Goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze weleens.

Lean Green Belt oefenexamen

Een oefenexamen Lean Green Belt is een van de proefexamens die wij sinds kort aanbieden. Bij Lean wordt er met Belts gewerkt, genaamd Lean White Belt, Lean Yellow Belt, Lean Orange Belt, Lean Green Belt en Lean Black Belt. Heb jij de Lean Green Belt in the pocket? Leer dan bijvoorbeeld door voor de Lean Black Belt. Dit kan volledig online met onze Lean Black Belt e-learning.

Lean Green Belt: 220 oefenvragen

Wanneer je ervoor kiest om een oefenexamen te maken, bestaat dit oefenexamen uit meer dan 200 vragen. Bij onze Lean Green belt bieden wij twee mogelijke oefenexamens aan, namelijk;
– Oefenexamen IIBLC Lean green belt
– Oefenexamen Cardiff University Lean green belt

Lean Green Belt oefenexamen

Doe je binnenkort een Lean Green Belt examen? Lean.nl biedt meer dan 140 oefenvragen om je goed voor te bereiden op dit examen. Deze vragen zijn Nederlandstalig en representatief voor het echte Lean Green Belt examen.

Oefenexamen IIBLC Lean Green Belt

Moet je binnenkort een Lean Green Belt examen doen via IIBLC (International Board for Lean Certification) dan ben je bij Lean.nl aan het juiste adres voor het oefenen met dit examen. Het IIBLC Lean Green Belt examen wordt afgenomen in het Engels. De 80 oefenvragen die wij aanbieden zijn ook Engelstalig en representatief voor het echte Lean Green Belt examen.

Oefenexamen voordelen

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen aan een oefenexamen of proefexamen Lean Green Belt? Zoals hierboven al benoemd is het erg fijn om te weten in welke vraagstelling de vraag wordt gesteld. Hierdoor weet je waar je op moet letten met voorbereiden en leren, en hoe je de vraag moet beantwoorden. Ook kom je erachter wat je weet, en wat je juist nog niet weet. Je weet wat er van je verwacht wordt, en zo kun je met een gerust gevoel het officiële examen starten. Het oefenexamen is een soort tussenstap, een pauze om te kijken wat je nog moet bijspijkeren en wat je niet meer hoeft te leren. Want waar moet je nog energie in stoppen?

Kortom is het zeker een advies om ons oefenexamen Lean Green Belt aan te schaffen. Goede voorbereiding, een leuke interessante oefening, en met een gerust hart het échte examen ingaan.

Hier vindt je meer informatie om het Lean Green Belt oefenexamen aan te schaffen.

Wil jij Lean Expert worden?

Volg dan onze Lean Expert totaalpakket. Van White Belt tot en met Black Belt.Story
16 sep 2020
Scrum master

Ontdek onze Lean trainingen

  • Een opleiding die inspirerend én verfrissend is
  • Trainers die zijn opgeleid in Japan
  • Kennis die je meteen toe kunt passen
  • Ervaar Lean in de Audi-fabrieken in België
  • Een internationaal erkend diploma
Ontdek onze trainingen