Story

Ook beginnen met e-learning voor jouw Lean White Belt

Lean White Belt training

Lean is nog altijd enorm populair binnen veel bedrijven. De kans is aanzienlijk groot dat jij een training Lean White Belt wilt volgen. Je bent immers niet voor niets bij ons op de site terecht gekomen. Door middel van ons grootschalige aanbod aan trainingen is het mogelijk om snel en eenvoudig aan de slag te gaan. Hieronder laten wij je meer zien over het volgen van de cursus Lean White Belt training. Door deze informatie weet je beter wat je kunt verwachten.

Wat is de Lean White Belt ook alweer?

Lean maakt gebruik van een serie “lean belts” om de verschillende rollen die mensen tijdens een project zullen vervullen te helpen onderscheiden. Deze riemen variëren van Lean White tot Lean Master Black Belt. Elke riemhouder heeft een andere, maar even belangrijke rol binnen een verbeteringsproject. Ze moeten allemaal samenwerken, een open lijn van communicatie hebben en goed werken als een team. De Lean White Belt is het eerste niveau wat je kunt doorlopen. Door deze laagdrempeligheid kan iedereen de cursus volgen voor binnen het bedrijf.

Wat leer je tijdens de online Lean White Belt training?

De Lean White Belt training is de eerste stap op weg naar jouw Lean Green, Black en Lean Master Black Belt certificering. De Lean White Belt training is een relatief korte interactieve cursus om de basisprincipes van een Lean te introduceren. Hierin komt uiteraard een introductie tot Lean naar voren bij het leren. De cursus is erg interactief. Dit houdt dus in dat je met oefeningen aan de slag gaat om de vaardigheden van de Lean White Belt onder de knie te krijgen. In iedere module krijg je handige filmpjes met bijbehorende uitleg om je wat beter op weg te helpen. Als afsluiting is er altijd een quiz om je kennis te kunnen testen.

De training Lean White Belt – de grootste voordelen

Het grootste voordeel van een online training Lean White Belt is dat je dit overal kunt doen waar je maar wilt. Je zit dan ook niet vast aan een of andere locatie voor het afnemen van de cursus. Daar komt bij dat een online training Lean White Belt aanzienlijk goedkoper is dan de normale soorten cursussen.

Door deze schappelijke prijzen voor de e-learning module het ook voor jou mogelijk om aan de slag te gaan met je cursus Lean White Belt. Je volgt dezelfde training als de reguliere lean white belt training.

Zo ben je in staat om op een zeer toegankelijke wijze zelf over de Lean White Belt certificering van Cardiff University ste beschikken.

Inschrijven voor de Lean White Belt online training doe je hier: Lean White Belt e-learning.

Online Lean White Belt training: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo

Bij Lean.nl kan je de volgende Lean trainingen online volgen:

Lean White Belt

Lean Yellow Belt

Lean Orange Belt

Lean Green Belt

Lean Black BeltStory
20 mei 2020
Scrum master

Ontdek onze Lean trainingen

  • Een opleiding die inspirerend én verfrissend is
  • Trainers die zijn opgeleid in Japan
  • Kennis die je meteen toe kunt passen
  • Ervaar Lean in de Audi-fabrieken in België
  • Een internationaal erkend diploma
Ontdek onze trainingen