Story

Ook een e-learning training Lean Black Belt volgen?

Lean Green Belt training volgen

Veel bedrijven kiezen ervoor om Lean te implementeren om zo het onderlinge verband tussen de mensen beter aan te sterken. De kans is groot dat ook jouw bedrijf hier aan meedoet, je bent nu eenmaal niet voor niets op onze site Lean.nl terecht gekomen. Je kunt bij ons terecht voor het volgen van een online training Lean Black Belt. Benieuwd wat je precies kan verwachten van een online training Lean Black Belt en wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder om daar achter te komen!

Wat is de Lean Black Belt?

Binnen Lean kunnen we verschillende rollen onderscheiden. De Lean Black Belt is de hoogste rol die je kunt krijgen, al is iedere rol even belangrijk voor het succes binnen het bedrijf. Een Lean Black Belt is degene die zorgt voor verandering en die in staat om een Lean transformatie te begeleiden binnen het bedrijf, zowel op de gedragskant als voor het verbeteren van de processen in de organisatie. De Black Belt neemt vaak een hoog verantwoordelijkheid op zich. Hierdoor krijgt hij of zij vaak een leidinggevende rol.

Inhoud van de e-learning training Lean Black Belt

Wat kan men verwachten van de e learning training Lean Black Belt? Als je begint met jouw online training Lean Black Belt krijg je eerst een korte introductie. Deze introductie laat je meer zien over Lean in het algemeen. Als je dit hebt gehad ga je verder met de rest van de online training Lean Black Belt. Je zal gedurende jouw online training Lean Black Belt les krijgen op een interactieve manier. Zo krijg je bijvoorbeeld filmpjes met uitleg en oefeningen die je zelf kunt doen. Bij het afronden van een module kan je door middel van een quiz jouw kennis testen.

Voordelen van de online training Lean Black Belt

Er zijn veel voordelen die je zal ondervinden wanneer je kiest voor de online training Lean Black Belt. Een van de voordelen is de hoge mate van flexibiliteit, je zit namelijk niet meer vast aan een of andere locatie. Zo kan je dus echt zelf je tijd indelen op een manier die voor jou handig is. Je kunt de cursus gewoon zelf thuis volgen achter je computer. Je hoeft de deur niet meer uit. Je volgt  dezelfde training als de reguliere Lean Black Belt training.

Doordat je alles thuis kunt doen zijn de kosten aanzienlijk lager. Je volgt jouw online training al voor een vast bedrag per maand. Zeg het abonnement op wanneer je wilt, je zit nergens aan vast. Zo is het ook voor jou mogelijk om een online training Lean Black Belt te volgen en alles te leren wat komt kijken bij jouw rol als Lean Black Belt.

Zo ben je in staat om op een zeer toegankelijke wijze zelf over de Lean Black Belt certificering van Cardiff University te beschikken.

Wil jij meteen aan de slag met Lean Black Belt online training?

Wil jij meteen de kennis die je in deze Lean Black Belt e-learning leert toepassen? Schrijf je dan hier in.

Online Lean training: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo

Bij Lean.nl kan je de volgende Lean trainingen online volgen:

Lean White Belt

Lean Yellow Belt

Lean Orange Belt

Lean Green Belt

Lean Black BeltStory
20 mei 2020
Scrum master

Ontdek onze Lean trainingen

  • Een opleiding die inspirerend én verfrissend is
  • Trainers die zijn opgeleid in Japan
  • Kennis die je meteen toe kunt passen
  • Ervaar Lean in de Audi-fabrieken in België
  • Een internationaal erkend diploma
Ontdek onze trainingen