Story

Op zoek naar e-learning voor Lean Orange Belt?

Lean Orange Belt training


Zoals je waarschijnlijk wel weet wordt Lean vandaag de dag nog altijd door ontzettend veel bedrijven gebruikt. Mocht dit ook bij jou in het bedrijf van toepassing zijn dan is het verstandig om gebruik te maken van onze e learning modules. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een online training Lean Orange Belt te volgen. Aangezien nog niet iedereen bekend is met een online training Lean Orange Belt hebben wij in dit artikel het een en ander voor je op een rijtje gezet. Door middel van deze handige informatie hoef je niet meer voor verrassingen te staan.

Wat is de Lean Orange Belt ook alweer?

Lean heeft verschillende “Lean belts” om toe te delen aan mensen binnen een bepaalde soort organisatie. Deze riemen lopen sterk uiteen, van Lean White tot Lean Master Black Belt. Iedereen binnen het bedrijf heeft een cruciale rol binnen een verbeteringsproject. Er zal dan ook echt samen moeten gewerkt om te zorgen voor een optimaal resultaat. De Lean Orange Belt of Lean Orange belt training is de tussenstap tussen de Lean Yellow Belt en de Lean Green Belt training. In de Lean Orange Belt training krijg je een unieke rol die zeker van pas zal komen binnen het bedrijf.

Inhoud van de online Lean Orange Belt training

Kies je voor de online training Lean Orange Belt dan zal je op een zeer toegankelijke manier erachter komen wat jouw rol inhoudt als Orange Belt. Na afloop van de cursus krijg je altijd een certificaat van Cardiff University waaraan je kunt zien wat je hebt geleerd tijdens de cursus.

Voordat je begint met de online training Lean Orange Belt krijg je eerst een introductie over de Lean module. Deze online training Lean Orange Belt is aan te merken als interactief. Dit houdt in dat je bij de e learning veel opdrachten en filmpjes krijgt waar je jouw kennis mee aan kunt scherpen. Aan het einde van een module kan je jouw kennis testen aan de hand van een speciale quiz. Lean Orange Belt is de perfecte opstap naar de Lean Green Belt of Lean Black Belt.

De training Lean Orange Belt –voordelen

Er zitten veel voordelen aan het volgen van de e learning voor de Lean Orange Belt. Het voornaamste voordeel is dat je met een online training Lean Orange Belt veel meer vrijheid hebt voor bij het leren. Je kunt namelijk zelf kiezen op welke momenten je aan de slag gaat met het leren. Zo hoef je niet meer naar een bepaalde les locatie te rijden. Je volgt dezelfde training als de reguliere lean Orange belt training.

Daar komt bij dat de prijs voor een online training Lean Orange Belt ver onder de prijs voor een reguliere training ligt en dus niet veel geld kost. Voor een vast bedrag maar per maand kun jij deze online cursus volgen. Ben je klaar met leren? Dan kan je het abonnement op ieder moment opzeggen. Zo is het nog toegankelijker om zelf ook kennis te maken met de Lean methode.

Inschrijven voor de Lean Orange Belt online training?

Wil jij direct aan de slag met Lean? Schrijf je dan hier in voor de Lean Orange Belt e-learning.

Online Lean Orange Belt Cursus: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo

Bij Lean.nl kan je de volgende Lean trainingen online volgen:

Lean White Belt

Lean Yellow Belt

Lean Orange Belt

Lean Green Belt

Lean Black BeltStory
20 mei 2020
Scrum master

Ontdek onze Lean trainingen

  • Een opleiding die inspirerend én verfrissend is
  • Trainers die zijn opgeleid in Japan
  • Kennis die je meteen toe kunt passen
  • Ervaar Lean in de Audi-fabrieken in België
  • Een internationaal erkend diploma
Ontdek onze trainingen