Update

Lean in tijden van Corona

Helaas hebben we na ruim driekwart jaar nog steeds te maken met Corona. Met z’n allen zijn we continu bezig contacten te verminderen, ons aan de regels te houden en ervoor te zorgen dat Corona zich niet verder kan verspreiden. Totdat er een vaccin is zullen we nog steeds veel gebruik maken van digitale middelen. Maar ook ná de corona periode zullen deze middelen van grote toegevoegde waarde zijn voor veel organisaties.

Sinds we trainingen online geven en vergaderen via video calls komen veel organisaties er toch wel achter dat deze digitale middelen veel voordelen hebben. We besparen reistijd, afspraken gaan sneller en zijn productiever omdat je niet wordt afgeleid. Ondanks dat het thuiswerken niet voor iedereen even productief is, is een digitale vergadering dat wel.

We worden verplicht om creatief na te denken. Brainstormen gaat op een andere manier en we kijken met een andere bril naar elk proces. Dat levert hele mooie nieuwe inzichten en ideeën op.

Online trainingen bij Lean.nl

Ook bij Lean.nl geven we veel van onze trainingen online. Dit gaat uitstekend en we krijgen veel positieve feedback terug. Door gebruik van de huidige digitale technieken kunnen klanten net zoals in fysieke trainingen vragen stellen gedurende de training.

Incompany Lean trainingen worden nog wel offline gegeven. Hierbij houden we rekening met de groepsgrootte en de verschillende oefeningen die moeten worden uitgevoerd. De groepsgrootte is daarbij ook afhankelijk van de ruimte en het beleid van de organisatie. Zo zullen wij onze trainingen in de zorgbranche momenteel uitsluitend online geven.

E-learning: 100% online Lean cursus

Naast de Lean trainingen die momenteel online worden gegeven in plaats van fysiek, kun je bij Lean.nl ook aan de slag met e-learning. Dit is 100% Lean, maar dan helemaal op jouw eigen tempo en volledig online. Je volgt volwaardige en geaccrediteerde Lean cursussen op momenten dat het jou uitkomt en behaalt zo het Lean-certificaat online. Dit is een erkend Lean certificaat van Cardiff University, één van de meest gewaardeerde Lean-certificaten.

Aan de hand van video’s, lessen en quizzen maak je kennis met de theorie én de praktijk. Op de achtergrond word je online begeleid door onze Lean-specialisten.

Wil je meer weten over Lean e-learning en je direct inschrijven? Ga dan naar elearning.lean.nl.

De voordelen van een online Lean training

Het volgen van een online Lean training heeft veel voordelen. We zetten er een aantal op een rij:

  • Je bepaalt zelf waar en wanneer je de cursus volgt en wanneer je de opdrachten doet
  • Een online Lean training is goedkoper dan een reguliere training
  • Naast dat de training zelf goedkoper is bespaar je ook tijd en reiskosten
  • Onze Lean-specialisten zijn altijd bereikbaar voor vragen
  • Na afronding ontvang je een erkend Lean certificaat van Cardiff University

Direct aan de slag met de e-learning van Lean.nl?

Lean.nl biedt twee verschillende vormen aan voor het volgen van een e-learning:

Losse Lean belt training met een maandelijks abonnement. Je zit dus nergens aan vast. En er zijn geen bijkomende kosten. Daarnaast hebben we totaalpakketten voor een eenmalig bedrag en unlimited toegang.

Abonnementen

Totaalpakketten

Totaalpakketten voor een vast bedrag en unlimited toegang:

Lean “Expert” totaalpakket:
Vijf erkende Lean-belts in één opleiding. Start bij de basics en groei stap voor stap uit tot Black Belt. Dit e-learning pakket biedt je een complete reis door het Lean-universum. Op jouw tempo, jouw manier. Voor één vast bedrag en unlimited toegang.

Lean “Gevorderd” totaalpakket:
Vier erkende Lean-belts in één opleiding. Start bij de basics en groei stap voor stap uit tot Green Belt. Dit e-learning pakket biedt je een complete reis door het Lean-universum. Op jouw tempo, jouw manier. Voor één vast bedrag en unlimited toegang.

Lean “Basis” totaalpakket:
Drie erkende Lean-belts in één opleiding. Start bij de basics en groei stap voor stap uit tot Orange Belt. Dit e-learning pakket biedt je een complete reis door de basis van het Lean-universum. Op jouw tempo, jouw manier. Voor één vast bedrag en unlimited toegang.Update
09 dec 2020
Scrum master

Ontdek onze Lean trainingen

  • Een opleiding die inspirerend én verfrissend is
  • Trainers die zijn opgeleid in Japan
  • Kennis die je meteen toe kunt passen
  • Ervaar Lean in de Audi-fabrieken in België
  • Een internationaal erkend diploma
Ontdek onze trainingen