Kennisbank

Hoe schrijf ik me in voor een online Lean-training?

Inschrijven voor onze online Lean-training is eenvoudig en snel. Volg deze stappen om te beginnen met jouw Lean-leertraject:

• Kies de Training: Blader door ons aanbod van Lean-trainingen en selecteer de cursus die je wilt volgen, gebaseerd op jouw huidige kennisniveau en leerdoelen.
  • Start Nu: Klik op de “Start Nu” knop naast de gekozen training op onze website.
  • Vul Je Gegevens In: Voer alle gevraagde informatie in het inschrijfformulier in. Dit zorgt ervoor dat we je registratie kunnen verwerken en je toegang kunnen verlenen tot de cursusmaterialen.
  • Ontvang Je Inlogcode: Direct na inschrijving ontvang je een inlogcode per e-mail. Bewaar deze code goed, want hiermee krijg je toegang tot je persoonlijke leeromgeving.
  • Log In en Begin: Met je inlogcode kun je op elk gewenst moment inloggen op ons platform en starten met je Lean-training.

Door deze stappen te volgen, kun je direct aan de slag met het ontwikkelen van je Lean-vaardigheden op een manier die past bij jouw schema en leerbehoeften.

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank