8,0
2 beoordelingen
Workshops

De 14 managementprincipes van Toyota

In deze workshop ontdek je het geheim van Toyota. Je zoomt in op de 14 principes van 'The Toyota Way' en leetr hoe je ze toepast in team, afdeling of organisatie.
Voor teamleiders en managers
Eendaagse workshop
Leer de 14 basisprincipes van Toyota
Informatie aanvragen
14 managementprincipes bij toyota

De definitieve datum wordt nog bekend gemaakt

Landgoed de Horst Driebergen

De kosten voor deze workshop worden nog bekend gemaakt

14 managementprincipes van toyota
14 managementprincipes toyota
Management van Toyota
Toyota management


‘The Toyota Way’: ontdek het geheim van Toyota

In deze workshop zoom je in op de 14 principes van ‘The Toyota Way’. We kijken naar het gedachtegoed achter deze principes. En je leert hoe je die principes praktisch toepasbaar maakt in je eigen team, afdeling of organisatie.

Je ontdekt bijvoorbeeld hoe je beslissingen neemt op basis van een lange termijnfilosofie die leidt tot meerwaarde voor de klant. Maar ook hoe je volgens ‘The Toyota-way’ verspillingen uit processen haalt, mensen en teams laat excelleren en hoe je met jouw team problemen oplost.

Kortom, een prachtig inkijkje in het gedachtengoed van Toyota. Maar ook waardevolle kennis die je als teamleider of manager meteen kunt toepassen om continu verbeteren in de praktijk te brengen.

Ook de managementprincipes van Toyota toepassen in jouw team of afdeling?
Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over deze workshop.

Programma

Programma wordt nog bekend gemaakt

Locatie

Landgoed de Horst Driebergen Plan route
De Lean-opleidingen van Lean.nl zijn sinds 2016 geaccrediteerd voor het Toyota Production System (TPS). Hiermee zijn we uniek in West-Europa. Zeker omdat er buiten Japan slechts enkele opleidingsinstituten zijn die aan de standaarden en eisen van TPS voldoen.
8,0
2 beoordelingen
Anend is een gepassioneerde enthousiaste Master Black Belt waar ik goed mee heb samengewerkt in mijn reis naar SixSigma Black Belt...
Wilco
Ik heb de training green belt gevolgd via lean.nl. Ik kijk hier met een zeer goed gevoel op terug. Het was een erg leuke training...
Dirk
Een praktisch toepasbare, interactieve en informele training!
Anke
Een cursus waar ik met veel plezier naar toe ging! Deskundig en professionele trainers die de juiste koppeling naar de praktijk weten te maken...
Tiffeny

Lean workshop formulier

Informatie aanvragen

Workshop De 14 managementprincipes van Toyota
* is verplicht

Aanmelden en informatie aanvragen

Aanmelden en informatie aanvragen voor één van onze workshops of trainingen is heel eenvoudig. Een kwestie van het formulier invullen en versturen. Wij nemen daarna contact met je op om te kijken waar én wanneer je de workshop kunt volgen.

Hebben we een match? Dan sturen we je een definitieve uitnodiging.

Enkele opdrachtgevers
Nationale Nederlanden
Politie
Pinkroccade
KPN
Holland Casino
ABN Amro