9,2
151 beoordelingen
Workshops

Value Stream Mapping

Na deze workshop weet je hoe je een Value stream map opstelt en hoe je die kunt gebruiken om processen en activiteiten te verbeteren.
Voor iedereen
Eendaagse workshop
Krijg waardevolle inzichten om doelgericht te werken
Informatie aanvragen

De definitieve datum wordt nog bekend gemaakt

Landgoed de Horst Driebergen

De kosten voor deze workshop worden nog bekend gemaaktLeer alles over Value Stream Mapping

Value Stream Mapping is een belangrijke techniek in de Lean-filosofie. Met de waardestroomanalyse breng je in kaart welke activiteiten in jouw organisatie, bedrijf of team waarde toevoegen en welke activiteiten verspillingen zijn. Een goede Value Stream Map helpt om klantgerichter te werken en verspillingen te voorkomen.

In deze workshop leer je hoe je een waardestroomanalyse opzet. Je leert hoe je thema’s als klant, proces, leveranciers en communicatieprocessen visualiseert en vertaalt naar een value stream. En natuurlijk hoe je hierin verspillingen kunt ontdekken.

Naast de theorie, ga je in deze workshop zelf aan de slag met een waardestroomanalyse.

In één dag leren hoe je Value Stream Map maakt?
Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over deze workshop.

Programma

Programma wordt nog bekend gemaakt

Locatie

Landgoed de Horst Driebergen Plan route
De Lean-opleidingen van Lean.nl zijn sinds 2016 geaccrediteerd voor het Toyota Production System (TPS). Hiermee zijn we uniek in West-Europa. Zeker omdat er buiten Japan slechts enkele opleidingsinstituten zijn die aan de standaarden en eisen van TPS voldoen.
9,2
151 beoordelingen
Ik heb de training green belt gevolgd via lean.nl. Ik kijk hier met een zeer goed gevoel op terug. Het was een erg leuke training...
Dirk
Anend is een gepassioneerde enthousiaste Master Black Belt waar ik goed mee heb samengewerkt in mijn reis naar SixSigma Black Belt...
Wilco
Een cursus waar ik met veel plezier naar toe ging! Deskundig en professionele trainers die de juiste koppeling naar de praktijk weten te maken...
Tiffeny
Een praktisch toepasbare, interactieve en informele training!
Anke

Informatie aanvragen

Workshop Value Stream Mapping
* is verplicht

Aanmelden en informatie aanvragen

Aanmelden en informatie aanvragen voor één van onze workshops of trainingen is heel eenvoudig. Een kwestie van het formulier invullen en versturen. Wij nemen daarna contact met je op om te kijken waar én wanneer je de workshop kunt volgen.

Hebben we een match? Dan sturen we je een definitieve uitnodiging.

Enkele opdrachtgevers
Nationale Nederlanden
Politie
Pinkroccade
KPN
Holland Casino
ABN Amro