8,0
2 beoordelingen
Workshops

Nulmeting Lean-Cultuur

Beginnen met Lean en Continu Verbeteren? In deze workshop leer je hoe je de nulmeting kunt gebruiken om de huidige cultuur in je organisatie te analyseren.
Voor iedereen
Eendaagse workshop
Krijg waardevolle inzichten om doelgericht te werken
Informatie aanvragen
14 managementprincipes bij toyota

De definitieve datum wordt nog bekend gemaakt

Landgoed de Horst Driebergen

De kosten voor deze workshop worden nog bekend gemaakt

14 managementprincipes van toyota
14 managementprincipes toyota
Management van Toyota
Toyota management


Analyseer jouw huidige organisatiestructuur

Hoe Lean is jouw organisatie, afdeling of team? Zit continu verbeteren bewust of onderbewust in jullie dna? En welke stappen kun je zetten om meer ‘Lean’ te worden? De nulmeting helpt om deze vragen te beantwoorden.

In deze workshop leer je hoe je de nulmeting kunt gebruiken om de huidige cultuur in je organisatie te analyseren. Wat is de relatie tussen managers en werkvloer? Wat zijn de bedrijfsdoelstellingen op het gebied van continu verbeteren en hebben collega’s en managers de competenties om deze in de praktijk te brengen?

Na deze meting, kun je zien in welke fase een organisatie of team zich bevindt. En wat er nodig is om te groeien naar een cultuur van continu verbeteren. Moet het gedachtengoed nog geïnitieerd worden, of is een optimalisatie voldoende? Kortom, waardevolle inzichten om doelgericht te werken aan een cultuur van Continu Verbeteren.

In één dag leren hoe je een nulmeting Lean-Cultuur maakt?
Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over deze workshop.

Programma

Programma wordt nog bekend gemaakt

Locatie

Landgoed de Horst Driebergen Plan route
De Lean-opleidingen van Lean.nl zijn sinds 2016 geaccrediteerd voor het Toyota Production System (TPS). Hiermee zijn we uniek in West-Europa. Zeker omdat er buiten Japan slechts enkele opleidingsinstituten zijn die aan de standaarden en eisen van TPS voldoen.
8,0
2 beoordelingen
Anend is een gepassioneerde enthousiaste Master Black Belt waar ik goed mee heb samengewerkt in mijn reis naar SixSigma Black Belt...
Wilco
Een cursus waar ik met veel plezier naar toe ging! Deskundig en professionele trainers die de juiste koppeling naar de praktijk weten te maken...
Tiffeny
Ik heb de training green belt gevolgd via lean.nl. Ik kijk hier met een zeer goed gevoel op terug. Het was een erg leuke training...
Dirk
Een praktisch toepasbare, interactieve en informele training!
Anke

Lean workshop formulier

Informatie aanvragen

Workshop Nulmeting Lean-Cultuur
* is verplicht

Aanmelden en informatie aanvragen

Aanmelden en informatie aanvragen voor één van onze workshops of trainingen is heel eenvoudig. Een kwestie van het formulier invullen en versturen. Wij nemen daarna contact met je op om te kijken waar én wanneer je de workshop kunt volgen.

Hebben we een match? Dan sturen we je een definitieve uitnodiging.

Enkele opdrachtgevers
Nationale Nederlanden
Politie
Pinkroccade
KPN
Holland Casino
ABN Amro