Hoe werkt het?

Lean Black Belt-opleiding

Word Lean-expert met onze online Lean Black Belt-opleiding

Tijdens onze Lean Black Belt-opleiding verwerf je de kennis, vaardigheden en ervaring die je nodig hebt om uit te blinken als projectmanager. Met deze opleiding word je een doorgewinterde Lean-expert die zelfstandig verbeterprojecten initieert en leidt.

Na de Lean Black Belt-opleiding heb je uitgebreide kennis van de Lean-filosofie. Je leert hoe je met vertrouwen complexe verander- en verbetertrajecten aanpakt en beheerst de technieken en strategieën om zelfstandig processen te analyseren en te verbeteren. Na afronding van de Lean Black Belt-opleiding, ontvang je onder andere:

  • Een internationaal erkend Lean Black Belt-certificaat, inclusief Lean Black Belt-praktijkcertificaat
  • Alle sjablonen die we tijdens de opleiding hebben gebruikt, waarmee je de theorie kunt toepassen op de praktijk
70 uur
Je hebt gemiddeld 70 uur nodig om deze training online te doorlopen.

Met onze online Lean Black Belt-training word je volwaardig Lean-leider en -opleider.

Tijdens deze Lean Black Belt-training vergaar je diepe kennis van de Lean-methode en leer je medewerkers inspireren en faciliteren.

Ontdek de voordelen:

  • Volg de Lean Black Belt-training in alle vrijheid, wanneer je maar wilt
  • Zet je kennis meteen in de praktijk om met onze praktische sjablonen
  • Ontvang ondersteuning van ervaren Lean-professionals

Meld je aan en start direct met onze Lean Black Belt-opleiding!

Leer en inspireer met onze Lean Black Belt-opleiding

Met een Lean Black Belt-certificaat op zak kun je elk complex probleem aan. In de uitgebreide Lean-training verwerf je de kennis, vaardigheden en ervaring die je nodig hebt om uit te blinken. Na afloop heb je uitgebreide kennis van de Lean-principes en pas je de instrumenten en methodologieën zonder enige problemen toe op je werkzaamheden.

Als Lean Black Belt werk je niet alleen aan het verbeteren van processen binnen je bedrijf, maar fungeer je ook als opleider, coach en mentor. Je weet anderen te inspireren en leidt projecten zelfstandig in goede banen. Hiermee ben je van meerwaarde in elke organisatie die een cultuur van continu verbeteren wil creëren.

Til je carrière naar een hoger niveau met onze Lean Black Belt-training

Door deel te nemen aan onze Lean Black Belt-opleiding vergaar je diepe expertise op het gebied van Lean. Daarnaast ben je niet alleen een Lean-expert, maar leer je ook een opleider, coach en mentor te worden. Tijdens de Lean Black Belt-training behandelen we, onder andere:

  • Hoe je verschillende rollen aanneemt binnen een verbeterproject
  • Hoe je advies kunt geven aan het operationeel management
  • Hoe je samenwerkt met andere Belt-niveaus

Belangrijke vaardigheden die je na de Lean Black Belt-training beheerst

Als Black Belt ben je een belangrijke spil in de organisatie. Je hebt tijdens je Lean Black Belt-opleiding namelijk diepgaande kennis opgedaan die je in de praktijk kunt toepassen. Op deze manier zorg je ervoor dat de activiteiten van een bedrijf zonder verspillingen kunnen lopen. Zo kun je, onder andere:

  • Effectief communiceren en samenwerken met stakeholders op alle niveaus
  • Data analyseren voor het onderbouwen van verbeteringen
  • Complexe en omvangrijke projecten beheren

Wat houdt de Lean Black Belt-opleiding in?

De Lean Black Belt-opleiding is een 70 uur durende training die zich richt op het opdoen van verschillende vaardigheden. Als Black Belt is het belangrijk dat je een diepgaande kennis van de Lean-principes hebt. Tijdens de opleiding komen daarom een aantal fundamentele Lean-technieken aan bod, zoals:

  • DMAIC
  • A3-charters
  • 5S
  • Value Stream Mapping
  • En meer

Naast het leren van de theorie, krijg je tijdens de Lean Black Belt-training een aantal praktijkopdrachten toegewezen. Met deze opdrachten wordt je kennis getest en kun je bewijzen dat je deze ook in de praktijk kunt toepassen.

Wanneer je geen praktijkopdracht hebt, kunnen we je hiermee helpen. Neem hiervoor contact met ons op.

De afbeelding toont een meertalige informatieve flyer over Lean Black Belt training en A3-methodologie. Er zijn verschillende tekstvlakken met koppen zoals "Wat is A3?", "Hoe voer je een A3 uit?", en "Waarom A3?" Er zijn drie kolommen die verschillende aspecten van de Lean Black Belt opleiding bespreken. Deze bevatten vragen en antwoorden, en gedetailleerde beschrijvingen van processen en voordelen. Het ontwerp gebruikt de kleuren oranje, blauw en geel om verschillende secties te benadrukken en de tekst is in een combinatie van zwarte en witte letters om de leesbaarheid te vergroten. De stijl van de flyer lijkt educatief en is mogelijk bedoeld als marketingmateriaal of een educatieve gids voor een website genaamd "lean.nl", die trainingen aanbiedt gerelateerd aan de Lean-methodologie. De flyer is ontworpen om praktische informatie en inzichten te geven over hoe de A3-methodologie geïntegreerd kan worden in Lean Black Belt trainingen.

Het Lean Black Belt-Certificaat

Na de uitgebreide Lean Black Belt-training ontvang je een officieel certificaat, inclusief praktijkcertificaat. Dit certificaat is internationaal erkend en geaccrediteerd door LCS (The Cardiff University Licensed Service). Na het behalen van dit certificaat, kun je als volwaardige Black Belt aan de slag.

Veel organisaties gebruiken de Lean-methode om hun processen te verbeteren. Met ons Black Belt-certificaat kun je een belangrijke spil zijn voor de procesverbetering in deze organisaties. Door onze Lean Black Belt-training succesvol af te ronden, vergroot je dus aanzienlijk je kansen op de (internationale) arbeidsmarkt.

Digitale afbeelding van een certificaat van Lean Competentie met de titel 'Certificate of Lean Competency'. In het midden staat 'This is to certify that Your Name Has Demonstrated Competence in Lean Thinking Knowledge & Practice'. Onderaan staat 'LCS Level 2A Black Belt'. Het certificaat is ondertekend door Simon Elias als bevoegde directeur van het Lean Competency System en Anend Harkhoe van lean.nl. Het logo van LCS en LEAN.nl zijn zichtbaar.

Waar kan ik me aanmelden voor de Lean Black Belt-training?

Via de knop “Start Nu” meld je je gemakkelijk aan voor onze Lean Black Belt-opleiding. Na afronding van je aanmelding, krijg je toegang tot de e-learning en kun je meteen met je opleiding beginnen. Je kunt de e-learning op eigen tempo volgen, waar en wanneer je maar wilt.

Na elke belangrijke les volgen er enkele toetsvragen. Heb je de Lean Black Belt-training succesvol afgerond? Vergeet dan niet om je Black Belt-certificaat te downloaden. Hiermee kun je bewijzen dat je de kennis in huis hebt om continue verbeteringen in je bedrijf te simuleren.

Vandaag nog starten met onze Lean Black Belt-opleiding?

Als Black Belt bezit je alle vaardigheden van de onderliggende niveaus, maar kun je daarnaast complexe projecten beheren. Ook weet je als geen ander hoe je mensen motiveert en faciliteert. Hiermee ben je van meerwaarde in elke organisatie die een cultuur van continu verbeteren wil creëren.

Deze online Lean Black Belt-training biedt je de verdieping en de tools om met complexere verander- en verbetertrajecten aan de slag te gaan. Met het certificaat dat je na onze Lean Black Belt-opleiding ontvangt, ben je een zeer waardevolle medewerker die precies weet hoe werkprocessen geoptimaliseerd kunnen worden.

Word een Lean Black Belt met onze online opleiding

Wil je complexe verbetertrajecten opzetten en daarnaast medewerkers inspireren en faciliteren? Meld je dan aan voor onze Lean Black Belt-opleiding. Je zult waardevolle vaardigheden leren die je kunt toepassen op projecten en op je dagelijkse werkzaamheden.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de online Lean Black Belt-training, onze accreditaties of hoe je kunt starten? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar.

Anend Harkhoe

Tel.: 06-57575731

Download hier de flyer: Lean Black Belt training online

 

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hun beoordelingen op Klantenvertellen.nl.

 

Veelgestelde vragen online Lean Black Belt-Training:

Internationaal erkend Lean-certificaat
Lean.nl is geaccrediteerd door LCS, the Cardiff University licensed service.Na afronding van een Lean opleiding ontvang je een internationaal erkend Lean-certificaat.
Een volwaardige Lean-opleiding
Onze online training heeft dezelfde inhoud als een reguliere lean-training. Je krijgt dezelfde info en doet dezelfde oefeningen.
Persoonlijke begeleiding
Tijdens jouw training staan onze Lean-experts online voor je klaar.
Geen gedoe met abonnementen
Bij Lean.nl betaal je één prijs voor een totaalpakket of losse training. Wel zo duidelijk.

Start vandaag nog met jouw Lean opleiding en behaal je Lean-certificaat op jouw manier!

Meld je nu aan en ga meteen aan de slag!