Mijn opleidingen

Lean Black Belt

Niet ingeschreven

Als Lean Black Belt kent de Lean-filosofie voor jou geen geheimen meer. Met de kennis, skills en ervaring die jij in deze online opleiding opdoet, treed jij zelfs de meest complexe verbeteropgaves onverschrokken tegemoet.

Wat levert deze training je op?

Faalkosten reduceren, processen verbeteren, klantgerichter werken? Als Black Belt ben jij de technieken en de strategieën meester om zelfstandig processen te analyseren en te verbeteren. Daarnaast weet je als geen ander hoe je mensen hierin motiveert en faciliteert. Dit maakt jou tot een grote meerwaarde in elke organisatie die een cultuur van continu verbeteren wil creëren.

Ben jij klaar voor de Lean Black Belt?

De Lean Black Belt opleiding is geschikt voor iedere professional of leidinggevende die in organisaties problemen gestructureerd wil oplossen, verbeterprojecten wil leiden en een cultuur van continue verbetering wil creëren. Uiteraard leer je in deze online training alles wat je ook in onze reguliere Black Belt-training leert.

Wat ga je doen?

In deze e-learning leer je onder meer om problemen te analyseren en blijvend op te lossen, workshops te faciliteren en Brown Paper-sessies te leiden. Je gaat ook dieper in op onderwerpen zoals risico- en projectmanagement, storyboarding en Lean-metingen. Aan de hand van verschillende modules doorloop je de vijf fases van Lean: DMAIC. Elke module bevat theorie, filmpjes met uitleg en quizzen (toetsvragen).

Hoeveel tijd kost de Black Belt e-learning?

Deelnemers hebben gemiddeld 70 uur nodig om deze online Black Belt training te doorlopen.

Toets en certificaat

De quizzen die je tijdens deze opleiding doet, vormen een graadmeter om je kennis te toetsen. Wanneer je alle lessen en quizzen succesvol hebt afgerond, ontvang je een internationaal erkend Lean-certificaat van Cardiff University.

Wij wensen je succes.

Start vandaag nog met jouw Lean opleiding en behaal je Lean-certificaat op jouw manier!

Meld je nu aan en ga meteen aan de slag!