Een vaste prijs voor een Lean training of totaalpakket

Check nu in en volg gratis de White Belt-training
Bekijk onze tarieven

Online een Lean training volgen bij Lean.nl? Dan heb je geen gedoe met abonnementen of maandelijkse kosten. Bij Lean.nl betaal je voor elke training en elk pakket één vaste prijs. Eventueel kun je jouw training in drie termijnen betalen.

Volg Jouw Losse Lean Training Online: Start Vandaag Nog!

Illustratie van een persoon die trots een Lean White Belt presenteert, symbolisch voor het behalen van een certificering via een lean training of opleiding van lean.nl.

Lean White Belt-opleiding

Kort en krachtig kennismaken met de Lean-filosofie? Dan is de online White Belt-opleiding een aanrader.

 39,95
Gratis!
Start nu
Vrolijke persoon symboliseert het behalen van een Lean Yellow Belt na voltooiing van een training en opleiding, zoals aangeboden door lean.nl.

Lean Yellow Belt-opleiding

Maak uitgebreid kennis met de Lean-filosofie en doe handige tips en technieken op die je meteen kunt toepassen.

 79,95
Start nu
Enthousiaste persoon toont symbolisch een Lean Orange Belt, weerspiegeling van succes in Lean Orange Belt training en opleiding, aangeboden door lean.nl.

Lean Orange Belt-opleiding

Dé training voor professionals die kleine verbetertrajecten willen leiden en later willen doorgroeien naar Green Belt of Black Belt.

 199,95
Start nu
Illustratie van een geanimeerde persoon met blond haar, in een klassieke pose, die symbolisch een groene band vasthoudt, verwijzend naar de principes van Lean Green Belt training en opleiding, te vinden op lean.nl.

Lean Green Belt-opleiding

Na deze Lean Green Belt-training beschik jij over alle kennis en skills om zelfstandig verbeter- en verandertrajecten te leiden.

 399,95
Start nu
lean black belt training, lean black belt opleiding en lean cursus", zou kunnen zijn: "Afbeelding van een cartoonfiguur met rood haar en een blauwe vest, die twee zwarte banden vasthoudt, wat metaforisch staat voor de vaardigheden verworven door Lean Black Belt training en opleidingen.

Lean Black Belt-opleiding

Als Black Belt ben jij de Lean-technieken en strategieën meester om zelfstandig processen te analyseren en te verbeteren.

 599,95
Start nu

Ontdek onze Voordelige Totaalpakketten: Combineer Meerdere Erkende Lean Belts!

Alleen de basics leren of uitgroeien tot Lean-expert? Voor elk doel bieden we je een totaalpakket met daarin meerdere Belts. Zo groei je – belt voor belt – naar het gewenste eindniveau. Op deze manier leer je niet alleen sneller én slimmer. Je bespaart ook nog eens kosten.

Basis

van White naar Orange Belt
Illustratie van een persoon in een judopak die een hoge trap uitvoert naast een stapel boeken in de kleuren wit, geel en oranje, symbolisch voor de niveaus White Belt, Yellow Belt en Orange Belt, die de progressie van een Lean White Belt tot en met een Lean Orange Belt voorstellen, als fundament van Lean training en opleiding.
 224,95
of  74,98 in3
Start nu

Van White naar Orange. Maak kennis met Lean en verdiep je in veelgebruikte Lean-technieken en -toepassingen.

  • Lean Yellow belt
  • Lean Orange belt
  • Lean Green belt
  • Lean Black belt

Expert

van White naar Black Belt
Illustratie van een persoon in meditatie zwevend boven een boekenstapel, uitbeeldend de reis van 'Expert Lean Training en Opleiding', van White naar Black Belt. De tekst 'EXPERT' benadrukt het hoogste vaardigheidsniveau bereikt na deze progressie, tegen een kalme blauwe achtergrond die focus en meesterschap symboliseert.
 899,95
of  299,98 in3
Start nu

Van White naar Black Belt: groei uit tot kennisdrager én drijvende kracht achter continu verbeteren in jouw organisatie.

  • Lean Yellow belt
  • Lean Orange belt
  • Lean Green belt
  • Lean Black belt
Internationaal erkend Lean-certificaat
Lean.nl is geaccrediteerd door LCS, the Cardiff University licensed service.Na afronding van een Lean opleiding ontvang je een internationaal erkend Lean-certificaat.
Een volwaardige Lean-opleiding
Onze online Lean-opleiding heeft dezelfde inhoud als een reguliere Lean-cursus. Je krijgt dezelfde info en doet dezelfde oefeningen.
Persoonlijke begeleiding
Tijdens jouw Lean-training staan onze Lean-experts online voor je klaar.
Geen gedoe met abonnementen
Bij Lean.nl betaal je één prijs voor een totaalpakket of losse Lean-training. Wel zo duidelijk.

Veelgestelde vragen over onze tarieven

Veelgestelde vragen over onze tarieven

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact op!

Hoe kan ik een Lean-training betalen?

Je betaalt per Lean-opleiding of totaalpakket één vaste prijs. Geen gedoe met abonnementen. Dus je kunt de Lean-cursus van jouw keuze meteen online betalen via iDeal of Creditcard. Je kunt ook in drie termijnen betalen (Ideal-In3).

Kan ik meerdere Lean-Belts in één keer halen?

Jazeker, we bieden je hiervoor drie totaalpakketten. Elk met een ander eindniveau. Hiermee behaal je meerdere geaccrediteerde belts in één Lean-opleiding. Voordeel is dat je dankzij deze aanpak verder bouwt op de kennis die je al hebt opgedaan. Kies je voor Upgrade pakketten dan hoef je de oefeningen die je al hebt gedaan niet opnieuw te doen.

Welke accreditaties hebben jullie?

Al onze Lean-opleidingen zijn geaccrediteerd door LCS, the Cardiff University licensed service. Je ontvangt een internationaal erkend Lean-certificaat.

Welke Lean trainingen kan ik online bij jullie volgen?

We bieden vijf online Lean-trainingen: White, Yellow, Orange, Green en Black Belt.

Start vandaag nog met jouw Lean opleiding en behaal je Lean-certificaat op jouw manier!

Meld je nu aan en ga meteen aan de slag!