Over Lean.nl

Lean.nl is een internationaal opleidingsinstituut voor Lean en Lean Six Sigma professionals. Ook biedt Lean.nl opleidings- en adviestrajecten voor de implementatie van een cultuur van Continu Verbeteren in organisaties. Daarnaast zijn wij sinds 2020 de állereerste Lean-opleider in Nederland waarbij je online jouw White-, Orange-, Yellow-, Green- en Black Belt kunt behalen. Lean.nl is opgericht door Anend Harkhoe: geschoold in Japan en MBA in procesverbetering.

Een persoon in een geel shirt zit aan een witte tafel, geconcentreerd werkend op een laptop en tegelijkertijd een smartphone vasthoudend, wat een moderne, flexibele leeromgeving voor online Lean training en opleidingen symboliseert.
Al onze Lean-opleidingen zijn geaccrediteerd door het ‘Lean Competency System’ van Cardiff University.
Internationaal erkend Lean-certificaat
Lean.nl is geaccrediteerd door LCS, the Cardiff University licensed service.Na afronding van een Lean opleiding ontvang je een internationaal erkend Lean-certificaat.
Een volwaardige Lean-opleiding
Onze online Lean-opleiding heeft dezelfde inhoud als een reguliere Lean-cursus. Je krijgt dezelfde info en doet dezelfde oefeningen.
Persoonlijke begeleiding
Tijdens jouw Lean-training staan onze Lean-experts online voor je klaar.
Geen gedoe met abonnementen
Bij Lean.nl betaal je één prijs voor een totaalpakket of losse Lean-training. Wel zo duidelijk.

Meer dan 1000 professionals behaalden hun Lean-certificaat via Lean.nl

Van overheidsinstelling tot bankwezen, van zorgorganisatie tot industrie: tientallen organisaties schakelden Lean.nl in om een cultuur van continu verbeteren te implementeren.

9,1
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1!
Haal een erkend Lean-certificaat
Menno
Utrecht
“Geweldige kennismaking met Lean en direct inzetbaar in de praktijk!”

Persoonlijke begeleiding door Lean-specialisten

Online betekent bij Lean.nl niet alleen. Tijdens de Lean-training staan onze Lean-experts voor je klaar. Heb je een vraag, kom je ergens niet uit? Tijdens kantooruren kun je jouw cursusleider bereiken via Whatsapp, mail en telefoon.

Maak kennis met onze Lean-specialisten

Portret van Anend Harkhoe, de eigenaar van lean.nl en een deskundige Lean specialist, met een vriendelijke glimlach, gekleed in een stijlvolle blazer over een polo shirt.

Anend Harkhoe

Lean specialist

Met zijn uitgebreide ervaring bij verschillende bedrijven, waaronder in de zorg, bankwezen, productiesector, bij Justitie en diverse adviesbureaus, neemt Anend je graag mee op een reis naar de wereld van Lean.

Ik geloof in de kracht van mensen, actie en experimenteren. We streven ernaar dat de kennis die je bij ons opdoet direct toepasbaar is in je werk of organisatie. Mijn ambitie? Lean zo inspirerend, boeiend en zinvol mogelijk maken, zodat iedereen dit kan toepassen. Alles om ervoor te zorgen dat je geïnspireerd raakt om met Lean aan de slag te gaan.

anend@lean.nl

Portret van Rolf Thorn, Lean specialist bij lean.nl, met een hartelijke lach en gekleed in een zakelijke, donkere trui over een kraakheldere blouse.

Rolf Thorn

Lean specialist

Mijn focus ligt op het praktisch toepasbaar maken van alle 'lean' materie, zodat je het daadwerkelijk succesvol kunt implementeren in de praktijk! Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait!

Verbeteren en veranderen zijn veelgehoorde termen, maar ik geef er de voorkeur aan om het continu experimenteren te noemen. Er is immers nog nooit iets veranderd vanuit een theoretisch boek! Kijk maar eens om je heen naar alle lopende projecten binnen je organisatie. De essentie ligt in: hoe krijg je mensen zover om de verbeteringen daadwerkelijk te omarmen en te blijven gebruiken? Pragmatisme is daarbij cruciaal.

rolf@lean.nl

Start vandaag nog met jouw Lean opleiding en behaal je Lean-certificaat op jouw manier!

Meld je nu aan en ga meteen aan de slag!