Over Lean.nl

Lean.nl is een internationaal opleidingsinstituut voor Lean en Lean Six Sigma professionals. Ook biedt Lean.nl opleidings- en adviestrajecten voor de implementatie van een cultuur van Continu Verbeteren in organisaties. Daarnaast zijn wij sinds 2020 de állereerste Lean-opleider in Nederland waarbij je online jouw White-, Orange-, Yellow-, Green- en Black Belt kunt behalen. Lean.nl is opgericht door Anend Harkhoe: geschoold in Japan en MBA in procesverbetering.

Al onze Lean-opleidingen zijn geaccrediteerd door het ‘Lean Competency System’ van Cardiff University.
Internationaal erkend Lean-certificaat
Lean.nl is geaccrediteerd door LCS, the Cardiff University licenced service.Na afronding van een online cursus ontvang je een internationaal erkend Lean-certificaat.
Een volwaardige Lean-opleiding
Onze online training heeft dezelfde inhoud als een reguliere lean-training. Je krijgt dezelfde info en doet dezelfde oefeningen.
Persoonlijke begeleiding
Tijdens jouw training staan onze Lean-experts online voor je klaar.
Geen gedoe met abonnementen
Bij Lean.nl betaal je één prijs voor een totaalpakket of losse training. Wel zo duidelijk.

Meer dan 500 professionals behaalden hun Lean-certificaat via Lean.nl

Van overheidsinstelling tot bankwezen, van zorgorganisatie tot industrie: tientallen organisaties schakelden Lean.nl in om een cultuur van continu verbeteren te implementeren.

9,1
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1!
Haal een erkend Lean-certificaat
Menno
Utrecht
“Geweldige kennismaking met Lean en direct inzetbaar in de praktijk!”

Persoonlijke begeleiding door Lean-specialisten

Online betekent bij Lean.nl niet alleen. Tijdens de training staan onze Lean-experts voor je klaar. Heb je een vraag, kom je ergens niet uit? Tijdens kantooruren kun je jouw cursusleider bereiken via Whatsapp, mail en telefoon.

Maak kennis met onze Lean-specialist Anend Harkhoe

Anend Harkhoe

Lean specialist

Met zijn ervaring in de zorg, bij Justitie en diverse adviesbureaus neemt Anend je graag mee op reis naar de wereld van Lean en Lean Six Sigma.

‘Verbeteren en veranderen gaat vooral over doen en experimenteren. Bij Lean.nl willen we dat jij de kennis die je opdoet meteen toe kunt passen in je werk of in je organisatie. Mijn ambitie? Lessen zo inspirerend, boeiend en zinvol mogelijk maken. Alles om ervoor te zorgen dat jij geïnspireerd raakt om Lean en Lean Six Sigma toe te passen binnen je organisatie.’

Start vandaag nog met jouw Lean opleiding en behaal je Lean-certificaat op jouw manier!

Meld je nu aan en ga meteen aan de slag!