Online Lean-training:

Dé slimme investering in de ontwikkeling van jouw medewerkers

Investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers? Dan biedt Lean.nl dé oplossing: Lean e-learning. Een volwaardige Lean-training, maar dan online. Lekker flexibel, op verschillende niveaus én voor een vast bedrag.

Al meer dan 40 organisaties werkten met Lean.nl

Complete en veelzijdige Lean-trainingen online

Een alternatief voor klassikale trainingen

De online opleidingen van Lean.nl hebben zich bewezen als een uitstekend alternatief voor klassikale trainingen. Compleet, veelzijdig en te volgen waar en wanneer je maar wilt. De inhoud van e-learning is gelijk aan onze klassikale cursussen. Deelnemers krijgen dezelfde informatie, voorbeelden en doen dezelfde oefeningen. En voor vragen of extra uitleg bieden we online ondersteuning.

Een slimme investering

Voor elke online training koop je een licentie. Hiermee krijgt jouw werknemer een jaar toegang tot ons leerplatform. Bij afname van een totaalpakket geldt zelfs onbeperkt toegang. Hiermee is de investering niet alleen veel lager dan bij een regulier opleidingstraject. Je houdt ook grip op je kosten. Meerdere licenties kopen? We doen je graag een company-aanbieding.

Hoe werkt een online Lean-training?

Zodra jouw werknemer is ingeschreven voor onze online training krijgt hij een persoonlijke inlogcode. Deelnemers kunnen daarna meteen aan de slag: waar en wanneer ze maar willen. Een Lean-training bestaat uit verschillende modules. En elke module bevat theorie, filmpjes, quizzen en oefeningen. Elke belt wordt afgesloten met een toets. Een positief resultaat? Dan ontvangen deelnemers een officieel certificaat van Cardiff University.

Juliete
Eindhoven
“Pragmatische en efficiënte training, praktisch als je zelfstandig een miniproject start om kleine verbeteringen te realiseren. Met deze training leer je hoe je dit kunt aanpakken en beschik je over basis tools en technieken van de LEAN methode. Handig je online kunt leren zodat je zelf jouw tijd kunt plannen om aan de Belt te werken.”
Lean White Belt
Kort en krachtig kennismaken met de Lean-filosofie (Tijdsinvestering: 12 uur)
Lean Yellow Belt
Uitgebreid kennismaken met de Lean-filosofie (Tijdsinvestering: 18 uur)
Lean Orange Belt
Dé opstap naar een Green Belt of Black Belt-certificering (Tijdsinvestering: 26 uur)
Lean Green Belt
(aankomend) projectleiders: voor het leiden van verbeter- en verandertrajecten (Tijdsinvestering: 50 uur)
Lean Black Belt
Projectleiders en managers (Tijdsinvestering: 70 uur)
Een uniek leerplatform

Waarom ons Lean.nl leerplatform uniek is

De beste online content

Ondersteuning op maat

Altijd toegankelijk

Theorie, filmpjes, quizzen en templates: elke module is samengesteld door Lean-experts en biedt jou als cursist afwisseling én diepgang.

Heb je een vraag? Kom je ergens niet uit? Onze Lean experts staan voor je klaar.

Thuis, op het werk of onderweg. ’s Ochtends vroeg of ’s avonds laat. Je volgt jouw Lean-training per smartphone, tablet of laptop op het moment dat het jou uitkomt.

Meer dan 500 professionals behaalden hun Lean-certificaat via Lean.nl

Van overheidsinstelling tot bankwezen, van zorgorganisatie tot industrie: tientallen organisaties schakelden Lean.nl in om een cultuur van continu verbeteren te implementeren.

9,1
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1!
Haal een erkend Lean-certificaat
Menno
Utrecht
“Geweldige kennismaking met Lean en direct inzetbaar in de praktijk!”

Persoonlijke begeleiding door Lean-specialisten

Online betekent bij Lean.nl niet alleen. Tijdens de training staan onze Lean-experts voor je klaar. Heb je een vraag, kom je ergens niet uit? Tijdens kantooruren kun je jouw cursusleider bereiken via Whatsapp, mail en telefoon.

Maak kennis met Lean.nl

Een online Lean-training voor jouw medewerkers? Anend vertelt je graag over de mogelijkheden.

Anend Harkhoe Lean specialist