Kennisbank

Nieuw: Lean e-learning

Online Lean Cursus: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo
Een online Lean-training volgen? Op het moment dat het jou uitkomt? Dat kan bij Lean.nl. Via e-learning behaal je jouw Lean-certificaat online.

Lean e-learning
Een cursus volgen is best intensief. Zeker wanneer je ver moet reizen om op de trainingslocatie te zijn. Of wanneer cursusdagen nét in de weken vallen dat een belangrijke project z’n afronding nadert. Of omdat het even niet uitkomt met thuis.

Lean cursus online
E-learning biedt dan uitkomst. Je volgt dan dezelfde cursus als een reguliere lean-training. Maar je bepaalt zelf waar en wanneer je de cursus volgt en wanneer je de opdrachten doet. Ook niet onbelangrijk: een online cursus is een stuk goedkoper dan een reguliere training.

Bekijk hier welke Lean trainingen je online kan volgen.

Wil je eerst meer weten over lean? Bekijk dan de verschillende lean onderwerpen in deze kennisbank.


Introductie in Lean Wat is Lean? Wat is Muda, Mura en Muri? Wat maakt Lean bijzonder? Lean volgens Toyota Wat is Kaizen? Lean in vogelvlucht Wat is Lean niet? Wat zijn de principes van Lean? De Lean logica Wat is DMAIC? Wat is Lean Management? Lean versus Toyota Production System Waar komt de term Lean vandaan? Hoe werkt Lean? De zeven verspillingen Wat is Lean Six Sigma? Lean Six Sigma in vogelvlucht Oefenexamen Lean Green Belt
Kennisbank van lean

Uitleg en achtergrond

Meer artikelen