De Lean-training waarbij jij het tempo bepaalt

Lean.nl biedt volwaardige en geaccrediteerde online Lean-trainingen. Van White Belt tot en met Black Belt: je kunt op jouw eigen tempo een Lean-cursus volgen én afronden. Uiteraard word je hierbij begeleid door onze Lean-specialisten.

Een persoon in een geel shirt zit aan een witte tafel, geconcentreerd werkend op een laptop en tegelijkertijd een smartphone vasthoudend, wat een moderne, flexibele leeromgeving voor online Lean training en opleidingen symboliseert.
Unlimited toegang: leer wanneer jij dat wilt

In 3 stappen naar een Lean-certificaat

Online Lean-opleiding volgen? Dat is zo geregeld.

Stap 1

Kies op basis van jouw ambitie- én startniveau voor één van onze pakketten of losse Lean-trainingen. Meld je aan. Voor elke training en elk pakket betaal je één prijs. Je kunt ook in drie termijnen betalen.

Stap 2

Is jouw aanmelding én de betaling succesvol afgerond? Dan ontvang je via mail een persoonlijke inlogcode voor onze leeromgeving. Hier staat de Lean-cursus voor jouw klaar onder ‘Mijn Opleidingen’.

Stap 3

Je kunt op je eigen tempo en waar en wanneer jij wilt de Lean-training doorlopen en afronden. Alles succesvol afgerond? Dan ontvang je een officieel erkend Lean-certificaat van Cardiff University: één van de hoogst gewaardeerde Lean-certificaten.

Waar ligt jouw ambitie?

Alleen de basics leren of uitgroeien tot een Lean-expert? Voor elk doel bieden we je pakketten met meerdere erkende Lean-belts in één opleiding. Zo bereik je - belt voor belt - het gewenste eindniveau. Dankzij deze aanpak leer je niet alleen slimmer, je bespaart ook nog eens kosten.

Illustratie van een persoon in een judopak die een hoge trap uitvoert naast een stapel boeken in de kleuren wit, geel en oranje, symbolisch voor de niveaus White Belt, Yellow Belt en Orange Belt, die de progressie van een Lean White Belt tot en met een Lean Orange Belt voorstellen, als fundament van Lean training en opleiding.

Basis

van White naar Orange Belt
Ontdek deze training
Illustratie van een persoon in meditatie zwevend boven een boekenstapel, uitbeeldend de reis van 'Expert Lean Training en Opleiding', van White naar Black Belt. De tekst 'EXPERT' benadrukt het hoogste vaardigheidsniveau bereikt na deze progressie, tegen een kalme blauwe achtergrond die focus en meesterschap symboliseert.

Expert

van White naar Black Belt
Ontdek deze training

Uiteraard kun je bij Lean.nl terecht voor een losse online Lean-training.

Persoonlijke begeleiding door Lean-specialisten

Online betekent bij Lean.nl niet alleen. Tijdens de Lean-training staan onze Lean-experts voor je klaar. Heb je een vraag, kom je ergens niet uit? Tijdens kantooruren kun je jouw cursusleider bereiken via Whatsapp, mail en telefoon.

Maak kennis met Lean.nl
Haal een erkend Lean-certificaat
Menno
Utrecht
“Geweldige kennismaking met Lean en direct inzetbaar in de praktijk!”
Een uniek leerplatform

Waarom ons Lean.nl leerplatform uniek is

De beste online content

Ondersteuning op maat

Altijd toegankelijk

Theorie, filmpjes, quizzen en templates: elke module is samengesteld door Lean-experts en biedt jou als cursist afwisseling én diepgang.

Heb je een vraag? Kom je ergens niet uit? Onze Lean experts staan voor je klaar.

Thuis, op het werk of onderweg. ’s Ochtends vroeg of ’s avonds laat. Je volgt jouw Lean-training per smartphone, tablet of laptop op het moment dat het jou uitkomt.

Zij gingen je voor

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1!
9,1

Start vandaag nog met jouw Lean opleiding en behaal je Lean-certificaat op jouw manier!

Meld je nu aan en ga meteen aan de slag!

Veelgestelde vragen over onze Lean-trainingen

Veelgestelde vragen over onze Lean-trainingen

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact op!

Hoe werkt het?

Wanneer je je inschrijft voor een online training krijg je een persoonlijke inlogcode. Je kunt op je eigen tempo en waar en wanneer jij wilt de Lean-training doorlopen en afronden. Je bepaalt helemaal zelf hoe lang je over een Lean-cursus doet. Kom je ergens niet uit? Onze Lean specialisten helpen je graag.

Welk opleidingsniveau heb ik nodig om een online Lean-training te volgen?

We vragen niet een specifiek opleidingsniveau voor onze Lean-cursussen. Wel is het belangrijk dat je geïnteresseerd én gemotiveerd bent om een online Lean-training te volgen.

Hoeveel studie-uren heb je nodig om een online Lean- training af te ronden?

Dat hangt van de Lean-training af. Deelnemers hebben gemiddeld 8 studie-uren nodig om de White Belt-training af te ronden. Onze online Black Belt-opleiding vergt gemiddeld genomen 64 studie-uren.

Hoe kan ik een Lean-cursus betalen?

Je betaalt per Lean-opleiding of totaalpakket één vaste prijs. Geen gedoe met abonnementen, dus. Je kunt de Lean-training van jouw keuze meteen online betalen via iDeal of Creditcard. Je kunt ook in 3 termijnen betalen (Ideal-In3).