Onze trainingen

Online Lean Cursus: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo

Een online Lean-training volgen? Op het moment dat het jou uitkomt? Dat kan bij Lean.nl. Via e-learning behaal je jouw Lean-certificaat online.

Lean e-learning

Een cursus volgen is best intensief. Zeker wanneer je ver moet reizen om op de trainingslocatie te zijn. Of wanneer cursusdagen nét in de weken vallen dat een belangrijke project z’n afronding nadert. Of omdat het even niet uitkomt met thuis.

Lean cursus online

E-learning biedt dan uitkomst. Je volgt dan dezelfde cursus als een reguliere lean-training. Maar je bepaalt zelf waar en wanneer je de cursus volgt en wanneer je de opdrachten doet. Ook niet onbelangrijk: een online cursus is een stuk goedkoper dan een reguliere training.

Welke opleidingen kan ik volgen?

Je kunt online een Lean White belt-,  Yellow belt-, Orange Belt-, Green belt- en Black belt-training als e-learning volgen.

De inhoud

De inhoud van de Lean White Belt-, Yellow Belt-, Orange Belt-, Green Belt-, of  Black Belt e-learning is gelijk aan onze klassikale trainingen. Je krijgt dezelfde informatie, voorbeelden en doet dezelfde oefeningen. Elke module bevat theorie, filmpjes met uitleg, quizjes en opdrachten. De virtual assistent gidst je door de verschillende onderwerpen. Heb je een vraag? Of kom je ergens niet uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.  Een van onze  cursusleiders beantwoordt jouw vragen.

Klassikale training

Lean.nl biedt Lean en Lean Six Sigma-trainingen aan in heel Nederland. Onze dag- en avond opleidingen vinden plaats in Noord-, Midden- of Zuid-Nederland. We bieden verschillende Lean niveaus aan: White, Yellow, Orange, Green en Black Belt. Lean.nl verzorgt ook interne opleidingen. Dit kunnen maatwerktrajecten zijn gebaseerd op de uitdagingen die binnen een organisatie spelen. Vaak vormen incompany trainingen een onderdeel van onze adviestrajecten.

Meerdere Lean trainingen bij Lean.nl
LEAN
Lean Six Sigma
Agile & Scrum

Bekijk trainingsdag impressie:

Enkele opdrachtgevers
Nationale Nederlanden
Politie
Pinkroccade
KPN
Holland Casino
ABN Amro
500

Lean.nl leidde al meer dan 500 professionals succesvol op tot Lean en Lean Six Sigma.

40

In meer dan 40 organisaties creëerden we een cultuur van Continu Verbeteren.

1e

Wij zijn het eerste instituut in Nederland die alle gecertificeerde Lean trainingen online aanbiedt.