Goede Lean training in Amsterdam gezocht?

Ben jij op zoek naar een écht goede Lean training in Amsterdam? Dan bij je bij Lean.nl aan het juiste adres. Of je nu beginner of gevorderde bent: je vindt bij ons altijd een passende Lean training. En of je nu voor Lean Yellow Belt, Lean Green Belt of Lean Black Belt gaat: we leiden je op tot een gecertificeerd Lean-specialist.

Haal je Lean Yellow Belt certificaat in Amsterdam

Onze  Lean Yellow Belt en Lean Six Sigma Yellow Belt training maakt je in twee dagen wegwijs in de Lean-filosofie en de Lean Six Sigma methodologie. Je maakt kennis met de methodieken en de instrumenten en leert quick wins toepassen. Het is een lekker interactieve opleiding waar theorie en praktijk hand in hand gaan.

Volg je Lean Green Belt training of Lean Black Belt training in Amsterdam

Op zoek naar verdieping? Hiervoor bieden we je de Lean Green Belt training  of de Lean Black Belt training. Je wordt dan opgeleid tot een Lean-specialist die zelfstandig verbetertrajecten kan initiëren en begeleiden. Ook hier zorgen we voor een lekker interactieve opleiding. Volop aandacht voor de theorie: maar altijd in relatie tot de praktijk van organisaties.

Lean maatwerkopleiding

Is er in jouw organisatie brede belangstelling voor Lean? Dan ontwikkelen wij op basis van de opleidingsvraag een passende in-company opleiding in Amsterdam. Uiteraard maken wij hierin de verbinding tussen de theorie en de dagelijkse praktijk binnen jouw organisatie. Learning on the job dus.

De inhoud van een Lean training
In de trainingen van Lean.nl doorloop je de vijf fases van Lean: DMAIC. Zo leer je om problemen te analyseren en blijvend op te lossen. Maar ook om workshops te faciliteren en Brown Paper-sessies te leiden. Per fase krijg je inzicht in Lean-methodieken en technieken; maar je leert ze ook toepassen. Met de PDCA leer je om continu verbeteren in te zetten op de werkvloer. We besteden daarom veel aandacht aan vaardigheden zoals faciliteren, presenteren en communiceren.

Een erkende Lean-trainingen in Amsterdam
Met een Lean training van Lean.nl behaal je een certificaat waaraan je écht iets hebt. Onze trainingen Lean zijn als enige in West-Europa geaccrediteerd door Toyota Productions System. Ook voldoen onze opleidingen aan het ‘Lean Competency System’ van Cardiff University.

Ervaren trainers
Je krijgt les van ervaren Lean (Master) Black Belts die hun sporen in verbetertrajecten hebben verdiend.

Je kunt in Amsterdam terecht voor de in-company, dag- en avondopleidingen van Lean.nl. Deze Lean trainingen kun je volgen in Amsterdam:

Covid-19 en Lean trainingen klassikaal

Door Covid-19 zijn de klassikale trainingen tot nader bericht on-hold gezet. Wij willen als Lean.nl meewerken aan de gezondheid van de cursisten. Wil jij je toch in deze tijd certificeren voor een Lean Belt? Kijk dan bij een van onze Lean online trainingen.

Online Lean Cursus: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo

Bij Lean.nl kan je de volgende Lean trainingen online volgen:

Lean White Belt

Lean Yellow Belt

Lean Orange Belt

Lean Green Belt

Lean Black Belt

Meerdere Lean trainingen bij Lean.nl