Achtergrond

Wat leert u bij een Lean Six sigma training

Six Sigma is ontwikkeld door Bill Smith in 1986. Daarna wilde een ingenieur van Motorola helpen bij het verbeteren van de apparaten van het bedrijf die op dat moment niet aan de kwaliteitsnormen voldeden. Hij baseerde de aanpak op statistische en kwaliteitscontrolemethoden van Walter Shewhart, Ronald Fisher en Edwards Deming.  Het leren van deze Six Sigma-methodologieën kan een impact hebben op uw carrièremogelijkheden. De mogelijkheid om Six Sigma Certification toe te voegen aan uw cv bewijst uw inzet voor het verbeteren van uw zakelijk inzicht en analytische vaardigheden. De principes van Six Sigma vinden toepassingen in een breed scala van industrieën. Laten we wat meer leren over wat u leert tijdens een Lean Six Sigma opleiding.

  • Help uw organisatie om risico’s te verminderen en fouten en defecten te elimineren

Het verkrijgen van een Lean Six Sigma-certificering en projectmanagementsoftware zoals Celoxis stelt iemand in staat om fouten te identificeren en te elimineren. Het Six Sigma-proces hielp General Electric bijvoorbeeld om in 1998 350 miljoen dollar aan besparingen toe te wijzen en Motorola om in 2005 de grootste besparing van 17 miljard dollar toe te wijzen. De besparingen van GE namen later dat decennium toe met meer dan 1 miljard dollar.

  • Het verbeteren van bedrijfsprocessen

Na het volgen van onze Lean Six-Sigma opleiding bent u in staat om de productie- en bedrijfsprocessen van een bedrijf te analyseren en stappen te ondernemen om deze te verbeteren. U zult ook in staat zijn om een volledig overzicht van de huidige praktijken uit te voeren en te begrijpen hoe deze van invloed zijn op de kwaliteitsprestaties.

  • U wordt waardevol in elke branche

Als methodologie worden Lean Six Sigma-technieken toegepast in de lucht- en ruimtevaart, elektronica, telecom, banken en financiële diensten, IT, HR, marketing en nog veel meer soorten industrieën. Personen die gecertificeerd zijn in Six Sigma zijn goed op de hoogte van tientallen verschillende methoden die kunnen worden toegepast om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de betrokkenheid van werknemers te verbeteren, de kosten te verlagen en de inkomsten te verhogen. Dit maakt het mogelijk om altijd een streepje voor te hebben op de concurrent.

  • Verbeter uw leidinggevende vaardigheden

Zodra u uw Lean Six Sigma-cursus hebt afgerond en uw certificering hebt behaald, hebt u een duidelijk inzicht in het meten en kwantificeren van de financiële voordelen van de uitvoering van een Six Sigma-project. Six Sigma certificering helpt professionals bij het verwerven van vaardigheden op het gebied van risicobeoordeling en financieel management. Dergelijke vaardigheden worden zeer gewaardeerd door het midden- en topmanagement voor senior management posities. Dit maakt het mogelijk om door te groeien binnen het bedrijf.

Mocht u nu ook graag een Lean Six Sigma opleiding willen volgen dan vindt u hier op de site alle informatie die u maar nodig kunt hebben. Wij staan bekend om ons grote aantal mogelijkheden op het gebied van Lean principes en Lean cursussen, dit maakt het een stuk eenvoudiger om uzelf te ontwikkelen op de werkvloer.

Online Lean training: 100% Lean, helemaal op jouw tempo

Wil je meer weten over Lean en je certificeren? Volg dan een van onze Lean online trainingen.

Bij Lean.nl kan je de volgende Lean trainingen online volgen:

Lean White Belt

Lean Yellow Belt

Lean Orange Belt

Lean Green Belt

Lean Black BeltAchtergrond
13 mrt 2020
Scrum master

Ontdek onze Lean trainingen

  • Een opleiding die inspirerend én verfrissend is
  • Trainers die zijn opgeleid in Japan
  • Kennis die je meteen toe kunt passen
  • Ervaar Lean in de Audi-fabrieken in België
  • Een internationaal erkend diploma
Ontdek onze trainingen