Kennisbank

Dit is Lean.nl

Wie is Lean.nl? Ontdek het met Anend Harkhoe

Duik met Anend Harkhoe in de fascinerende wereld van Lean. Leer hoe je deze krachtige methode kunt toepassen om verbetering en verandering binnen je organisatie te realiseren. Met ervaring in sectoren als zorg, productie, justitie en adviesbureaus, is Anend dé expert die je nodig hebt. Laat je inspireren en ontdek de passie voor Lean en Continu Verbeteren bij Lean.nl.

Over Anend Harkhoe:

Anend Harkhoe is een gedreven professional met meer dan twintig jaar ervaring in Continu Verbeteren binnen diverse organisaties. Zijn kracht en passie liggen in het stimuleren van mensen en organisaties om te vernieuwen, innoveren en verbeteren. Hij zet zijn expertise in Lean-filosofieën in om dit te bereiken. Anend gelooft dat de succesvolle toepassing van deze methoden afhankelijk is van de betrokkenheid en inspiratie van de mensen die ze implementeren.

Waarom kiezen voor Lean.nl?

Lean.nl is een internationaal opleidingsinstituut voor Lean professionals. Ze bieden niet alleen opleidingen en trainingen aan, maar ook adviestrajecten voor bedrijven en organisaties die een cultuur van Continu Verbeteren willen implementeren. Bij Lean.nl staat praktijkgerichtheid, toptrainers en adviseurs, Lean als way of life en Just in Time leren centraal. Excursies naar bedrijven als Mercedes, Audi en Becks zijn vaak onderdeel van hun trajecten, en ze organiseren jaarlijks een studiereis naar Japan.

Lean Training en adviestrajecten bij Lean.nl:

Lean.nl biedt diverse Lean trainingen aan, niet alleen in heel Nederland, maar ook internationaal (onder andere in Engeland, Hongkong, Maleisië en Suriname). De Lean trainingen van Lean.nl omvatten: Lean White Belt, Lean Yellow Belt, Lean Orange Belt, Lean Green Belt, Lean Black Belt en Lean Master Black Belt. Deze trainingen kunnen zowel online met e-learning als klassikaal worden gevolgd. Ze verzorgen zowel in-company opleidingen als maatwerktrajecten, afgestemd op de specifieke uitdagingen binnen een organisatie. Daarnaast ondersteunen ze tientallen organisaties met hun aanpak om een cultuur van Continu Verbeteren te implementeren. Deze aanpak combineert analyse, advies, training en coaching van medewerkers.

Accreditaties en trainers:

Alle Lean-opleidingen van Lean.nl zijn geaccrediteerd door het ‘Lean Competency System’ van Cardiff University. Anend Harkhoe is een van de toptrainers en Lean adviseurs bij Lean.nl. Hij zet zich in om lessen zo inspirerend en zinvol mogelijk te maken, zodat jij de opgedane kennis direct kunt toepassen binnen je organisatie.

Ontdek de wereld van Lean en Six Sigma met Anend Harkhoe en Lean.nl. Laat je inspireren en maak verbetering en verandering in je organisatie mogelijk. Sin voor een van onze opleidingen of adviestrajecten en ervaar zelf de kracht van Lean.

Bij Lean.nl zijn we trots op de resultaten die onze deelnemers en organisaties hebben behaald met behulp van onze opleidingen en adviestrajecten. Ontdek de succesverhalen van bedrijven en professionals die de Lean methode succesvol hebben toegepast en aanzienlijke verbeteringen in hun organisatie hebben gerealiseerd.

Studiereizen en excursies:

Bij Lean.nl geloven we dat je het meeste leert door te ervaren en te doen. Daarom organiseren we regelmatig studiereizen en excursies naar bedrijven die Lean  succesvol hebben geïmplementeerd. Tijdens deze bezoeken krijg je de kans om de theorie in de praktijk te zien en te leren van de ervaringen van anderen. Een bezoek aan de Audi-fabrieken is bijvoorbeeld een optioneel onderdeel van onze trainingen, en we organiseren jaarlijks een studiereis naar Japan om de oorsprong van Lean te verkennen.

Doe mee en ervaar de kracht van Lean bij Lean.nl. Laat je inspireren door Anend Harkhoe en zijn team van toptrainers en adviseurs en ontdek hoe je verbetering en verandering in je organisatie kunt realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je in te schrijven voor een Lean training of adviestraject, of om meer te weten te komen over onze studiereizen en excursies.

Contactgegevens Anend Harkhoe:

06- 57 57 57 31

anend@lean.nl

 

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank