Kennisbank

Waarom de Online Training Lean Yellow Belt Volgen?

Lean Yellow Belt

Ontdek de Voordelen van Lean Yellow Belt E-Learning Cursus:

Het Lean-principe is essentieel voor bedrijven die hun processen willen optimaliseren en efficiënter willen werken. Om jouw positie binnen een Lean-geörienteerde organisatie te versterken, is het van belang om je kennis uit te breiden. Wij bieden bij Lean.nl een handige e-learning module inclusief online cursus voor de Lean Yellow Belt. In dit artikel leggen we uit wat deze online training inhoudt en welke voordelen je kunt verwachten.

Wat houdt de Lean Yellow Belt Training in?

Lean heeft verschillende rollen, ook wel ‘Lean belts’ genoemd, die professionals kunnen vervullen. De Lean Yellow Belt is er één van. Deze professional is diepgaand bekend met de grondbeginselen van de Lean-methodologie en neemt gewoonlijk deel als teamlid in meer complexe verbeteringsprojecten. Dit kan zelfstandig of onder toezicht van een Green Belt zijn. Een Lean Yellow Belt heeft inzicht in de fundamentele aspecten van Lean en vormt de opstap naar de Lean Orange Belt training.

Eerst ontdekken hoe Lean online werkt? Doe de gratis demo!

Wil je ervaren hoe e-learning werkt? Doorloop dan onze gratis demo en ontdek hoe veelzijdig en compleet onze online Lean-trainingen zijn.

Natuurlijk wil je voordat je van start gaat, eerst proeven van onze online Lean-training. Door middel van deze vrijblijvende demo kun je alvast ervaren wat een online training inhoudt. (En nee, je hoeft hiervoor géén gegevens achter te laten).

In deze demo doorloop je een Lean-module, inclusief lessen en quizzen. Zo ontdek je hoe compleet en veelzijdig onze online Lean-trainingen zijn. Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan in en je kunt meteen aan de slag.

De link naar de gratis demo vind je hier.

Wat bevat de Online Training voor Lean Yellow Belt?

Bij het aanvatten van de online Lean Yellow Belt cursus, krijg je eerst een algemene kennismaking met Lean. Na het voltooien van deze introductie, duik je in de kern van de cursus. Deze interactieve training helpt je om grondige kennis op te doen over de rol en verantwoordelijkheden als een Lean Yellow Belt. Leerrijke video’s ondersteunen het leerproces en na het afsluiten van een module, kun je jouw kennis testen via een quiz.

Voordelen van Onze Online Lean Yellow Belt Cursus:

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor onze online training Lean Yellow Belt:

  1. Flexibiliteit: Jij bepaalt je eigen leeruren en kunt de cursus in je eigen ritme doorlopen.
  2. Gemak: Bespaar jezelf de moeite om naar een leslocatie te reizen – je kunt de training comfortabel van thuis uit volgen.
  3. Besparing: De online training is meestal minder kostbaar dan een gemiddelde face-to-face training.
  4. Kwaliteit: Je ontvangt dezelfde inhoud en hoge kwaliteitsstandaard als bij de fysieke Lean Yellow Belt training.

Door te kiezen voor onze online Lean Yellow Belt training, kan je op een gemakkelijke manier jouw Lean Yellow Belt certificering van LCS (The Cardiff University, licensed service) behalen.

Ben je enthousiast geworden en wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van Lean? Schrijf je dan hier in voor de Lean Yellow Belt e-learning. 

Online Lean Yellow Belt training: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo.

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank