Kennisbank

Het volgen van de online training Lean Yellow Belt?

Ontdek de voordelen van een online Lean Yellow Belt training

De Lean-methodologie wordt vaak gebruikt in bedrijven om processen te verbeteren en efficiënter te werken. Om jouw rol binnen een Lean-organisatie te versterken, is het belangrijk om je kennis op dit gebied uit te breiden. Gelukkig bieden wij van Lean.nl een toegankelijke e-learning module aan, waaronder de online training Lean Yellow Belt. In dit artikel bespreken we wat je kunt verwachten van deze online training en welke voordelen het biedt.

Wat houdt de Lean Yellow Belt in?

Binnen Lean zijn er verschillende rollen, ook wel Lean belts genoemd, die medewerkers kunnen aannemen. De Lean Yellow Belt is hier een voorbeeld van. Deze professional is goed bekend met de basisprincipes van de Lean-methodologie en werkt vaak als teamlid in complexere verbeteringsprojecten. Dit kan zelfstandig of onder leiding van een Green Belt. De Lean Yellow Belt heeft een grondig begrip van de basisaspecten van Lean en is een stap voor de Lean Orange Belt training.

Inhoud van de online Lean Yellow Belt training

Bij het volgen van de online training Lean Yellow Belt, krijg je eerst een introductie over Lean in het algemeen. Na het afronden van deze introductie, ga je verder met de inhoud van de cursus. De training is interactief en helpt je alles te weten te komen over jouw rol als Lean Yellow Belt. Video’s met uitleg ondersteunen het leerproces en na het afronden van een module kun je jouw kennis testen met een quiz.

Voordelen van de online training Lean Yellow Belt

Er zijn verschillende redenen om een online training Lean Yellow Belt te volgen:

  1. Flexibiliteit: Je kunt je eigen tijd indelen en de training in je eigen tempo volgen.
  2. Gemak: Je hoeft niet naar een leslocatie te reizen, maar kunt de training gewoon thuis volgen.
  3. Kostenbesparing: De online training is doorgaans goedkoper dan een reguliere training.
  4. Kwaliteit: Je volgt dezelfde inhoud en kwaliteit als bij de reguliere Lean Yellow Belt training.

Met een online training Lean Yellow Belt kun je op een toegankelijke manier de Lean Yellow Belt certificering van Cardiff University behalen. 

Schrijf je nu in voor de Lean Yellow Belt online training!

Ben je enthousiast geworden en wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van Lean? Schrijf je dan hier in voor de Lean Yellow Belt e-learning. 

Online Lean Yellow Belt training: 100% Lean, maar dan wel op jouw tempo.

 

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank