Lean werken binnen jouw organisatie

Je wilt groeien in omzet en niet in kosten. Je wilt kwaliteit en klantgerichtheid verbeteren: voor de korte én  lange termijn. Maar hoe til je jouw organisatie en jouw mensen naar een hoger niveau? Met onze Lean 4D-aanpak kies je voor een aanpak die zich dubbel en dwars uitbetaalt.

Neem direct contact op
Lean implementatie

Hét geheim van blijvend verbetersucces

We weten dat de strategieën, technieken en tools van Lean en Lean Six Sigma jouw bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen. Maar met theorie en advies alleen ben je er niet. Blijvend verbetersucces vraagt om vier dimensies: droom, durf, daad en doen. We noemen deze aanpak Lean 4D.

01

Droom

Omzet vergroten, kwaliteit winnen, kosten reduceren? Samen met management en sleutelspelers brengen we in kaart waar jouw verbeterpotentieel ligt. Dit doen we met workshops, metingen en simulaties. Kortom: je investeert gericht in die verbeteringen waar de meeste winst valt te behalen.

02

Durf

Om te laten zien wat Lean kan doen (én hoe leuk het kan zijn) creëren we met introductiesessies de juiste spirit om tot resultaat te komen. Dit kan een excursie naar de Becks- bierbrouwerij of de Mercedes- of Audi-fabrieken zijn. Ook een Japan-studiereis is mogelijk.

03

Daad

‘Je gaat het pas zien, als je het door hebt’. Van cursus tot complete Lean-certificering: we rusten jouw mensen uit met de kennis en de skills die ze nodig hebben. En we zorgen ervoor dat ze deze meteen toe kunnen passen om een cultuur van continu verbeteren te realiseren.

04

Doel

Concrete resultaten boeken: dat is waarvoor je het doet. Met het inzicht, de juiste spirit en de kennis, ga je doelgericht aan de slag met bestaande processen. Onder meer aan de hand van pilots laten we mensen praktijkervaring opdoen. Uiteraard met coaching en begeleiding van Lean.nl.

Enkele opdrachtgevers
Nationale Nederlanden
Politie
Pinkroccade
KPN
Holland Casino
ABN Amro

Zet jezelf op voorsprong met Lean.nl

Lean en Lean Six Sigma is a ‘way of live’ en die moet je ervaren. Niet alleen uit het boekje, maar ook aan de hand van de praktijk. Dat is waar Lean.nl voor gaat. We bieden dé kennis en de opleidingen waarmee je meteen bijdraagt aan excellente organisaties en processen.

500

Lean.nl leidde al meer dan 500 professionals succesvol op tot Lean en Lean Six Sigma.

40

In meer dan 40 organisaties creëerden we een cultuur van Continu Verbeteren.

1e

Wij zijn het eerste instituut in Nederland die alle gecertificeerde Lean trainingen online aanbiedt.

Neem contact met ons op
Lean e-learning