Kennisbank

Moet ik een examen afleggen voor de Lean-training?

Nee: Bij onze online Lean-trainingen is er geen traditioneel eindexamen. In plaats daarvan werken we met een continu beoordelingssysteem door middel van quizzen. Hier is hoe het proces werkt:

  • Module Quizzen: Na het voltooien van elke module binnen de Lean-cursus, word je getoetst via een reeks quizvragen. Deze vragen dienen als je examenvragen.
  • Directe Feedback: Je ziet onmiddellijk na elke quiz je score. Als je de behaalde score wilt verbeteren, bieden we je de mogelijkheid om de quiz opnieuw te maken.
  • Certificering: Na het succesvol beantwoorden van alle examenvragen gedurende de cursus, ben je klaar om je officiële Lean-certificaat te downloaden.

Dit benadering zorgt ervoor dat je voortdurend leert en jezelf verbetert. Tegelijkertijd krijg je de flexibiliteit om op eigen tempo door de stof te gaan, met de zekerheid dat je aan het einde van de training volledig voorbereid bent om je Lean-certificaat, geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS) van Cardiff University, te downloaden.

Online Lean training:
100% Lean, helemaal op jouw tempo

Veel gelezen in onze kennisbank